SMAG PÅ NATUR

- Så du ikke med? Se udsendelsen her, find fede produkter til dit fag, og bliv inspireret i selskab med spændende gæster. 

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

Det skete i Smag på natur

Torsdag d. 3. juni 2021 sendte vi Smag på natur live fra studiet i Vognmagergade. Det var en eftermiddag, der stillede skarpt på store temaer inden for både naturfag og teknologiforståelse, bl.a. biodiversitet og naturgenopretning i Danmark og tangproduktion som klimaløsning. I anden time kan du høre om, hvordan man inddrager teknologiforståelse i undervisningen og koder med micro:bit.

Vi fik besøg af de største eksperter inden for natur, klima og teknologiforståelse, bl.a. Carsten Rahbek, Thor Hjarsen, Marie-Louise Wagner og Mads Remvig, som hver især kom rundt om, hvordan vi ved genopretter den vilde natur i Danmark, hvad vi mennesker kan gøre for at beskytte biodiversiteten globalt og lokalt, og hvorfor lærere bør inddrage teknologiforståelse som aldrig før, som en del af deres undervisning. Lyder det som noget for dig? Du kan gense hele live udsendelsen lige her. 

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

Nyheder til din naturfagsundervisning

Læs mere >

< Læs mindre

Rabbit Prototyping

Hop ind i et elektronisk eventyr! Med de to teknologikaniner Bro og Søs, kan dine elever fordybe sig i machine learning, digital design, GPS og meget mere! For der er ikke mange teknologibegreber, Bro og Søs hopper over.

Læs mere om Rabbit Prototyping her

Læs mere >

< Læs mindre

Naturfagsportalerne

Klar til at udforske naturen? Prøv kræfter med Alineas unikke naturfagsportaler i din undervisning. Portalerne skaber virkelighedsnære oplevelser i bl.a. fysik/kemi, biologi og geografi.

Læs mere om Biologiportalen her

Læs mere om Fysik/kemiportalen her

Læs mere om Geografiportalen her

Læs mere om Natur/teknologiportalen her

Læs mere >

< Læs mindre

Teknologiforståelsesportalen

Smag på teknologien! Med portalen om teknologiforståelse får dine elever mulighed for at smage på forskellige digitale artefakter. De kommer bl.a. til at kode en robot, designe spil og blive en haj til algoritmer.

Læs mere om Teknologiforståelsesportalen her

Læs mere >

< Læs mindre