SMAG PÅ MATEMATIK

Så du ikke med? Se udsendelsen her, find fede produkter til dit fag, og bliv inspireret i selskab med spændende gæster.

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

Det skete i Smag på matematik

Onsdag den 28. april 2021 sendte vi Smag på matematik live fra vores studie i Vognmagergade. Det var en dag fyldt med spændende gæster, vidensdeling og inspiration inden for to af fagets hotteste temaer; Undersøgende matematik og matematik og virkeligheden.

Vi havde besøg af nogle af de største stjerner inden for matematikkens verden, bl.a. Nanna Filt Christensen, Anne-Christine Weber og Michael Wahl. De stillede skarpt på eleven som producent og designer, undersøgelser med konkrete materialer og strategier til overvindelse af matematikvanskeligheder.

Hvis det lyder som noget for dig, og du gerne vil tilbringe to inspirerende timer i matematikkens tegn, kan du finde udsendelsen lige her.

Læs mere >

< Læs mindre

 

 

Læs mere >

< Læs mindre

Nyt til din matematikundervisning

Læs mere >

< Læs mindre

Reflex

Drømmer du om at skabe matematikglæde for de mindste? Med Reflex leger og undersøger dine elever sig til faglige indsigter og matematiske kompetencer. Alle kan byde ind, alle kan være med, og alle kan blive glade for matematik.
 

Læs mere om Reflex

Læs mere >

< Læs mindre

Regn med Fessor

Med de helt nye hæfter fra MatematikFessor kan du gøre matematik til en leg for dine elever. Motiverende opgaver, god variation og gennemtænkt progression er opskriften på Regn med Fessor-hæfterne til indskolingen.
 

Læs mere om Regn med Fessor

Læs mere >

< Læs mindre

MAT 10

Giv dine elever i 10. klasse et matematisk selvtillidsboost med MAT 10. Systemet er målrettet elevgrupper med stor faglig spredning. Indgangstærsklen er lav, der er højt til loftet, og opgaverne inviterer alle elever til at deltage i undervisningen.

Læs mere om MAT 10

Læs mere >

< Læs mindre