SMAG PÅ KULTUR OG SAMFUND

- Så du ikke med? Se udsendelsen her, find fede produkter til dit fag, og bliv inspireret i selskab med spændende gæster.

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

Det skete i Smag på kultur og samfund

Torsdag d. 27. maj 2021 sendte vi Smag på kultur og samfund live fra studiet i Vognmagergade. Det var en eftermiddag, der stillede skarpt på store temaer inden for kulturen og samfundet, bl.a. kontroversielle ord og fake news, men også hvordan man bruger lyd i undervisningen, og hvor vigtige podcasts kan være for læring.

Vi fik besøg af de største eksperter inden for kultur, historie og podcasts, bl.a. Thomas Oldrup, Anne Mørk, Mette Hovmand-Stilling og Mikkel Aslak, som hver især kom rundt om, hvordan fake news opstår, hvad vi skal være opmærksomme på ved kontroversielle emner, og hvorfor lærere bør ride podcast-bølgen som aldrig før, som en del af deres undervisning. Lyder det som noget for dig? Du kan gense hele live udsendelsen lige her.

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

Nyt til din historie-, samfundsfags- og kristendomsundervisning

Læs mere >

< Læs mindre

På sporet af historien

Tag dine elever med på en kæmpe tidsrejse. Dyk ned i alt fra istiden til renæssancen. Få udfordret jeres velkendte verdensbillede, og se, hvad der er på spil, når vi mennesker lever og skriver historie samtidig.

Læs mere om På sporet af historien her

Læs mere >

< Læs mindre

Samfundsfagsportalen

Luk op for verden med Alineas Samfundsfagsportal, der giver dig uendelige ressourcer til at tilrettelægge din undervisning. Scenarierne i portalen er tæt på hverdagen, og giver dine elever stærke samfundsfaglige kompetencer.

Læs mere om Samfundsfagsportalen her

Læs mere >

< Læs mindre

Under samme himmel

Kom helt tæt på religiøse symboler, ritualer og alle de unikke fortællinger som verdensreligionerne gemmer på. Alineas religionsserie åbner elevernes nysgerrighed på alle klassetrin.

Læs mere om Under samme himmel her

Læs mere >

< Læs mindre