SMAG PÅ DANSK

- Så du ikke med? Se udsendelsen her, find fede produkter til dit fag, og bliv inspireret i selskab med spændende gæster.  

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

Det skete i Smag på dansk

Torsdag den 6. maj 2021 sendte vi Smag på dansk live fra vores studie i Vognmagergade. Det emmede af inspiration, vidensdeling og æstetiske overraskelser, da vi havde en række spændende gæster forbi til at tale om legende læsning og sanselig læring. 

Vi havde besøg fra alle hjørner af danskverdenen, bl.a. af Marianne Hundebøl, Peter Juul, og Thomas Mose. Sådan kom vi rundt om knasende litteratur og læseglæde, sansebaseret undervisning med kunst, samt genveje og strategier til ordblindetræning. Der var alt fra zombiemyrer til ulykkesposer på et program, der fik både værter og gæster op af stolene. 

Lyder det som noget for dig? Så kan du se eller gense hele udsendelsen her.

Læs mere >

< Læs mindre


Læs mere >

< Læs mindre

Nyt til din danskundervisning

Læs mere >

< Læs mindre

Molevitten Læsebøger

Rim, vitser og eventyr! Skab stærke læsere med
Molevitten, der får alle læsere med gennem et væld af spændende og sjove tekster – og der er en læsebog til alle niveauer.


Læs mere om Molevitten her

Læs mere >

< Læs mindre

Fri- og letlæsning

Uanset alder, interesse og læseniveau har det aldrig været sjovere at læse med Alineas store udvalg af fri- og letlæsning. Dyk ned i en verden af spændende læseoplevelser, der med garanti støtter elevernes læseudvikling og læseglæde.

Læs mere om fri- og letlæsning

Læs mere >

< Læs mindre

Sand mellem tænderne

Få eleverne op af stolene med en gang litteratur, der smager af noget! Sand mellem tænderne involverer eleverne i spritnye tekster, der aldrig er udgivet før – alt imens de udvikler deres fiktionskompetencer.


Læs mere om Sand mellem tænderne

Læs mere >

< Læs mindre