IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
100 , 00 kr.
125 , 00 kr.
Skud i ghettoen

Skud i ghettoen

Dette er en flergangsbog til danskundervisningen på FVU.

Om serien
Krimi-let er en serie lette romaner med alle genrens ingredienser – til alle der elsker et godt gys og nervepirrende spænding.

Snyd, bedrag, intriger og mord er bare nogle af temaerne i Krimi-let-serien. Helte, skurke og menigmænd optræder i bøgerne, der er skrevet i et letflydende sprog. Emnerne er nutidige og aktuelle eller hentet fra Danmarks historie.

Indhold
Mobilen ringede. Det var startsignalet til de to biler, der satte kurs mod ghettoen – og Mosegårdbanden. Nu var der ingen vej tilbage. Lederen stak armen ud ad vinduet. Det var det signal alle havde ventet på. Som på kommando fandt de alle deres våben frem og kontrollerede en sidste gang, at de var klar.

Også hos Mosegårdbanden ringede telefonen. Pistolen og en enkelt maskinpistol blev fordelt. De var klar, nu kunne fjenden bare komme.

Skudsalver og kommandoråb rungede mellem husene. Ruder blev knust af vildfarne kugler. Børn og voksne flygtede. I en lejlighed kastede en mor sig hen over sine børn for at beskytte dem mod en regn af glasskår. Med et var den fredelige ghetto forvandlet til et livsfarligt sted at være. Kun 53 sekunder senere var det hele forbi. Stilheden sænkede sig over den lille bydel.

Samme aften opdager Amir, at hans lillebror er med i den lokale bande. Men det er ikke så let at få sin lillebror ud af deres klør.

Downloads
Læs uddrag fra en Krimi-let-bog
De fem læseniveauer

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776074975
1. oplag 15. maj. 2009
113 sider
Fag: FVU dansk 1. udg. 2009 Forlag: Alfabeta Redaktør: Jesper Lyders Andersen
125 , 00 kr.
100 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms