IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
75 , 00 kr.
93 , 75 kr.
Simons tricks

Simons tricks

Dette er en flergangsbog, der kan bruges som et supplement til danskundervisningen i indskolingen.

Simon er en serie for alle fodboldglade begynderlæsere. Bøgerne handler om Simon, der elsker at spille fodbold. Serien er letlæst og henvender sig til børn i indskolingen.

Lix: 3,8

Læs mere >

< Læs mindre

  Der er få ord på siderne i bøgerne og sjove billeder, der er med til at fortælle historien. Bøgerne henvender sig til børn, der har svært ved - eller lige er begyndt at læse. Der er især tænkt på drengenes univers, og bøgerne er gode, fordi de har et relevant indhold i forhold til målgruppen.
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788773699744
  2. oplag 08. feb. 2016
  24 sider
  Niveau: Indskoling-4. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2016 Forlag: Alinea Redaktør: Trine Risom-Andersen
  93 , 75 kr.
  75 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Der er få ord på siderne i bøgerne og sjove billeder, der er med til at fortælle historien. Bøgerne henvender sig til børn, der har svært ved - eller lige er begyndt at læse. Der er især tænkt på drengenes univers, og bøgerne er gode, fordi de har et relevant indhold i forhold til målgruppen. Anbefales til pædagogiske læringscentre og børnebiblioteker, der har et bredt udvalg til indskolingsbørn.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe