IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
75 , 00 kr.
93 , 75 kr.
Simon, hvor katten er bolden?

Simon, hvor katten er bolden?

Dette er en flergangsbog, der kan bruges som et supplement til danskundervisningen i indskolingen.

Simon er en serie for alle fodboldglade begynderlæsere. Bøgerne handler om Simon, der elsker at spille fodbold. Serien er letlæst og henvender sig til børn i indskolingen.

Lix: 4

Læs mere >

< Læs mindre

  To meget fine små bøger for begynderlæseren om at spille og lege med en fodbold. Utroligt, at man stadig kan finde på små historier med og om fodbolden. Her er ikke klubfodbold, men helt almindelige drenge, der leger sammen. Det vil alle drenge kunne identificere sig med.
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788771870275
  1. oplag 21. dec. 2016
  24 sider
  Niveau: Indskoling-4. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2016 Forlag: Alinea Redaktør: Trine Risom-Andersen
  93 , 75 kr.
  75 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   To meget fine små bøger for begynderlæseren om at spille og lege med en fodbold. Utroligt, at man stadig kan finde på små historier med og om fodbolden. Her er ikke klubfodbold, men helt almindelige drenge, der leger sammen. Det vil alle drenge kunne identificere sig med. Jan Solheims fine illustrationer lægger sig tæt op af teksten og understøtter dermed læsningen. Igen et par fodboldbøger, der vil appellere til de nye læsere og nok især drengene. Anbefales indkøbt til både folkebibliotek og PLC.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe