IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
907 , 00 kr.
1.133 , 75 kr.
Sig'natur 6, Lærervejledning/Web

Sig'natur 6, Lærervejledning/Web

Denne bog er en lærervejledning til undervisning i natur/teknologi i 6. klasse.

Lærervejledningen til Sig’natur 6 indeholder en generel del og en kapitelvejledning. Den generelle del beskriver tankerne bag systemet og giver oveblik over de forskellige indholdselementer. Kapitelvejledningen indeholder baggrundsviden til de faglige emner, støtter læreren i undervisningen af hvert kapitel og giver gode råd til, hvordan bogen og it kan bruges sammen.

Har du bog, har du web!
Sig'natur er omfattet af konceptet Har du bog, har du web!. Det betyder, at der ved køb af en Lærervejledning/Web følger læreradgang til webressourcerne på sig-natur.dk for to lærere. Her er:

  • Instruktioner til praktiske opgaver
  • Digitale opgaver
  • Opgaver der tilgodeser faglig læsning
  • Ordbog.

På websitet kan eleven drage stor nytte af det digitale medies mange muligheder. Eleven kan bl.a. have alt sit arbejde gemt, struktureret og samlet et sted – i en digital logbog. Læreren kan det samme på websitet, som eleverne kan, og har derudover nogle ekstra værktøjer. Læreren kan se elevernes besvarelser, dele egne løsninger med eleverne, kopiere løste opgaver mellem lærer/elev og elev/elev samt oprette ekstra opgaver i systemet.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723505781
1. oplag 25. apr. 2016
90 sider
Niveau: 6. klasse Fag: Natur/teknik 1. udg. 2016 Forlag: Alinea Redaktør: Kamilla Palsmar Ahlstrøm
1.133 , 75 kr.
907 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms