IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
Hvem vinder

Hvem vinder

Der kæmpes med tænder og kløer i Alineas serie, hvor nogle af Nordens store vilde dyr mødes. Hvem vinder? er en faktionsserie, der giver eleverne i 3.-5. klasse en spændende historie og oplysende fakta i ét.
Hvem vinder-serien er et motiverende tilbud til den elevgruppe, der ikke er så interesseret i ren fiktion. Bøgerne foreligger i læsevenlig form.
Serien fokuserer på nordiske dyr og er skrevet af biolog og forfatter Lars-Henrik Olsen.

Isbjørn mod hvalros
I seriens første bog møder vi isbjørn og hvalros. Historien følger en ung hun-isbjørn, der desperat af sult efter en lang vinter kaster sig over en stor hvalros. Det bliver til en blodig og voldsom duel, hvor kun den stærkeste overlever. I faktaboksene kan eleverne undervejs i læsningen supplere deres viden om de to dyr: Hvem er størst? Hvem er hurtigst? osv.

Ulv mod elg
I seriens anden bog følger vi en ulvefloks forsøg på at nedlægge en stor elg. Det bliver til en blodig og voldsom kamp, hvor kun den stærkeste overlever. I faktaboksene kan eleverne undervejs i læsningen supplere deres viden om de to dyr: Hvem er størst? Hvem er hurtigst? osv.

Hvem vinder? Ulv mod elg var nomineret til Orlaprisen 2012.

Orlaprisen er børnenes egen bogpris. Prisen er et samarbejde mellem DR og Læselyst og en række partnere inden for det børnelitterære felt.

Udkommet i serien:

• Hvem vinder - Isbjørn mod hvalros
• Hvem vinder - Elg mod ulv.

Læs mere >

< Læs mindre

Titler i serien (1)
Tilpas udvalg
Filtre
Nulstil valg

En sulten isbjørn og en to tons tung hvalros tørner sammen. Det bliver en kamp på liv og død. Hvem tror du vinder? Isbjørn mod hvalros af Lars-Henrik Olsen er første bog ...

Flergangsbog
En sulten isbjørn og en to tons tung hvalros tørner sammen. Det bliver en kamp på liv og død. Hvem tror du vinder? Isbjørn mod hvalros af Lars-Henrik Olsen er første bog i serien Hvem vinder?Hvem vinder? Isbjørn mod hvalrosDer kæmpes med tænder og kl...
159 , 00 kr.
198 , 75 kr.
159 , 00 kr.
198 , 75 kr.
På lager
32 sider
Udg. dato:
10. okt. 2009