Ja tak, jeg vil gerne modtage Alineas nyhedsbreve med inspiration til min undervisning, relevant viden om mine fagområder samt invitationer til kurser og arrangementer i mit nærområde (henvendelser).

Jeg giver hermed mit samtykke til, at Alinea må sende henvendelser fra Alinea og Lindhardt og Ringhof A/S, herunder forlagshuse under Lindhardt og Ringhof A/S L&R Uddannelse
Alinea
Akademisk Forlag
Lindhardt og Ringhof
Carlsen
Saga
Forstå
Praxis A/S
Ordblindetræning
GoTutor
via e-mails, SMS, app-notifikationer og Facebook og Messenger. Du kan til enhver tid se en ajourført liste over Lindhardt og Ringhof A/S´ forlagshuse her.. L&R Uddannelse
Alinea
Akademisk Forlag
Lindhardt og Ringhof
Carlsen
Saga
Forstå
Praxis A/S
Ordblindetræning
GoTutor

Alineas henvendelser vil typisk indeholde nyhedsbreve med artikler og invitationer til events og kurser, der omhandler og kan give inspiration til læring i alle fag i skoleverdenen og information om og tips til brug af Alineas analoge og digitale læremidler samt spørgeskemaundersøgelser, kampagner og konkurrencer omhandlende Alineas eller Lindhardt og Ringhof A/S forlagshuses produkter.

For at give dig den bedste brugeroplevelse og målrettede henvendelser, vil Alinea anvende dine personoplysninger til at sende dig henvendelser, som kan have din interesse baseret på din nuværende brug af vores produkter og ydelser. 

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage til at modtage markedsføring fra os. Når du modtager henvendelser fra os, finder du afmeldingslinket i bunden af nyhedsbrevet.

Dine personoplysninger opbevares af Alinea, Vognmagergade 11, 1148 København K, CVR-nr. 76351910.

Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger, herunder til profilering og målretning af vores henvendelser, i vores Privatlivspolitik.