IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
522 , 00 kr.
652 , 50 kr.
Sammensatte ord, pakke á 20 stk.

Sammensatte ord, pakke á 20 stk.

Dette er en sampak med 20 stk.

Når dine elever arbejder med Sammensatte ord, får de styr på, hvordan de skriver ordene korrekt. Elevernes individuelle arbejde i hæftet suppleres af en lang række spil og aktiviteter. Disse finder du i lærervejledningen, hvor du også findes en grundig side til side vejledning til elevhæftet.

Sammensatte ord er en udgivelse i serien Turbo.

Turbo er en ny serie undervisningsmaterialer målrettet de fagligt mest udfordrede elever i udskolingen. Med Turbo udgivelserne er det muligt at sammensætte et skræddersyet forløb, der give dine elever et fagligt løft i dansk og matematik, netop hvor deres udforinger er størst.

Turbo materialerne bygger på den succesfulde praksis, der er kendt fra intensive læringsforløb som Lær for Livet, Drengeakademiet og Plan T, der har formået at løfte nogle af de fagligt mest udfordrede elever gennem korte intensive læringsforløb.

Med udgivelsen bringes de gode erfaringer fra intensive læringsforløb ud i grundskolen i en form, som let kan integreres i skolehverdagen. Materialerne kan derfor både bruges i særligt tilrettelagte forløb for mindre elevgrupper og som et supplerende materiale i den ordinære undervisning.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723530622
1. oplag 01. apr. 2018
24 sider
Niveau: Overbygning-10. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea
652 , 50 kr.
522 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms