IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
Samfundsfag intro side

NY
Samfundsfagsportal

Få gratis adgang til udvalgte forløb
frem til 1. august 2018

Læs mere >

< Læs mindre

Alinea
BlivKlog

Få værktøjer og inspiration
til din undervisning på blivklog.dk

Læs mere >

< Læs mindre

NyeUdgivelser
 
Bliv ringet op
af en læremiddel- konsulent

Læs mere >

< Læs mindre

»God digital undervisning er aldrig blot “strøm til en bog". Det giver dig og dine elever ny indsigt til undervisningen, og inviterer klassen til at være aktører.«

— Esben Neergaard Andersen Læremiddelkonsulent

 

FIND DIN LÆREMIDDELKONSULENT

Læs mere >

< Læs mindre

Om faget samfundsfag

Forlaget Alinea udgiver undervisningsmaterialer til samfundsfagsundervisningen i grundskolen. Med Alineas analoge og digitale læremidler til samfundsfag har du mulighed for at bruge blended learning i din undervisning. De digitale og analoge materialer lægger op til differentieret undervisning i samfundsfag i udskolingen. Alineas læremidler til samfundsfag understøtter, stimulerer og udfordrer eleverne både fagligt og fagdidaktisk, og giver eleverne den bedst mulige undervisning og læring i samfundsfag.

Læs mere >

< Læs mindre

 

Med Alineas digitale og analoge undervisningsmaterialer træner eleverne i både indskolingen, på mellemtrinnet og i udskolingen deres færdigheder inden for samfundsfag med forskningsbaseret undervisningsmateriale. Med Alineas materialer til samfundsfagsundervisningen får eleverne en pædagogisk og didaktisk undervisning, hvor samtlige lærematerialer lever op til Fælles Mål.

Læs mere >

< Læs mindre