IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
199 , 20 kr.
249 , 00 kr.
Særligt sensitiv eller særligt udfordret?

Særligt sensitiv eller særligt udfordret?

En guide til professionelle

Denne bog går kritisk, men konstruktivt til begrebet særlig sensitivitet. Bogen giver psykologer, pædagoger, lærere og andre praktikere den fornødne faglige viden til at forholde sig professionelt til særligt sensitive børn. Gennem konkrete cases viser den, hvordan særlig sensitivitet til forveksling kan ligne psykiatriske diagnoser som angst, ADHD og autisme.

Som alternativ præsenterer forfatterne en forståelse af børns psykiske sårbarhed, der gør det muligt at støtte barnet i en sund udvikling, hvor det  overkommer sine udfordringer. Det sker blandt andet gennem teorier om temperament, forældresensitivitet, mentalisering og selvkontrol.

Med afsæt i et populært begreb og en højaktuel problemstilling giver forfatterne desuden en let tilgængelig indføring i krav til pålidelig forskning og metode. Bogen er derfor også oplagt som case på pædagogiske og psykologiske uddannelser.

Læs mere >

< Læs mindre

  Spændende, forfriskende bog med stor relevans for alle lærere.
  På lager
  ISBN:
  9788750046202
  1. oplag 23. maj. 2016
  232 sider
  1. udg. 2016 Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
  249 , 00 kr.
  199 , 20 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
  En bog med kvalitet og kritisk tilgang. Tak for det, det er noget, som har manglet blandt mange bøger om børn som kan være særligt sensitive eller særlig udfordret.
  Jagoo
  Feltgruppe
   Spændende, forfriskende bog med stor relevans for alle lærere.
   Feltgruppe