IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
125 , 00 kr.
156 , 25 kr.
Rollespil 4, Riddere i duel

Rollespil 4, Riddere i duel

"Jeg får jomfru Adele. Jeg er nemlig den bedste ridder.” Kim spiller ridder. Og det gør Janus også. Han udfordrer til duel. ”Den bedste ridder vinder: Æren og jomfruen!” Men jomfru Adele har andre planer. Og duellen er aflyst. Der er nemlig fjender i skoven.

Riddere i duel! er 4. bog i den nye serie Rollespil, hvor Janus begynder til rollespil og indvies i en helt ny verden af orker, elvere, væbnere og rakkere.

Sammen med Janus stifter børnene bekendtskab med live-rollespillets eventyrlige og drabelige univers.

I bøgerne findes et afsnit med fakta om rollespil, kampteknikker og instruktioner til produktion af udstyr.

Niveau: Fra 8 år

Læs mere >

< Læs mindre

  Mange fra 9 år vil stå i kø for at låne bogen Anvendelse/målgruppe/niveau Endnu en spændende og letlæselig frilæsningsbog for rollespilsinteresserede piger og drenge fra 3. klasse. Bogen er 4. bind i serien Rollespil, men den kan sagtens læses uafhængigt af de tidligere bind. Beskrivelse
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723036667
  1. oplag
  32 sider
  Niveau: 5. klasse-Mellemtrin Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Lotte Hjortshøj Christensen
  156 , 25 kr.
  125 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Mange fra 9 år vil stå i kø for at låne bogen Anvendelse/målgruppe/niveau Endnu en spændende og letlæselig frilæsningsbog for rollespilsinteresserede piger og drenge fra 3. klasse. Bogen er 4. bind i serien Rollespil, men den kan sagtens læses uafhængigt af de tidligere bind. Beskrivelse På bogens 1. opslag bliver det velkendte persongalleri præsenteret. Indholdet foregår i og omkring live-rollespillet. Bogen ligner således de foregående bind. Omslaget viser to riddere i en farlig duel. Janus og Kim spiller to riddere. De har begge forelsket sig i den skønne jomfru Adele, som bliver spillet af Diana. Det kommer der et skænderi ud af. De to riddere bliver afbrudt i deres duel, da syv sort-elvere dukker op. Ridderne har ikke en chance og må overgive sig til fyrstinden. Heldigvis kommer en ukendt skikkelse dem til hjælp. Det viser sig at være deres jomfru Adele - iført bukser og med bue og pil. Da jomfruen proklamerer, at hun må hjem til sin forlovede, indser ridderne, at det er nytteløst at kæmpe om hende. De sidste 3 opslag i bogen er et afsnit med fakta om sort-elvere, deres sminke og våben, hvordan man duellerer og tips til smykker. Sammenligning Bogen ligner de tre forrige i serien. Serien kan sammenlignes med Et farligt rollespil af Lene Faurby, som består af 4 bind i serien Dingo Gul. Samlet konklusion Velskrevet og letlæseligt 4. bind i serien Rollespil. Mange fra 9 år vil stå i kø for at låne bogen. Illustrationerne er pasteller, og de dominerer den lune tekst, hvor to venners kærlighed til samme jomfru bringer dem i duel.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe