IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alinea.dk
Retskrivningsprøven

Retskrivningsprøven

7.-9. klasse | Digitalt læremiddel

OBS! Den nye udgave af Alineas retskrivningsprøve åbner i november 2018. Den gamle version lukker i marts 2019. Det betyder, at du har mulighed for at gemme dine elevers resultater.

Med den nye og forbedrede retskrivningsprøve kan du give dine elever et godt afsæt for en vellykket afsluttende prøve i dansk retskrivning. Retskrivningsprøven indeholder 30 prøvesæt, opdaterede i overensstemmelse med Undervisningsministeriets officielle afgangsprøver. Retskrivningsprøven gør det nemt for dig at tilpasse undervisningen til den enkelte elevs behov, eleverne kan eksempelvis arbejde på forskellige trin, og de elever der har behov for det, kan få ekstra tid.

Læs mere >

< Læs mindre

Få adgang til Retskrivningsprøven

Prøveabonnement
Gratis i 30 dage

Tegn et prøveabonnement og få gratis adgang til Retskrivningsprøven i 30 dage.

Køb fuld adgang
til Retskrivningsprøven

Køb adgang til modulet Retskrivningsprøven.

Pris pr. år pr. klasse
250 , 00 kr.
312 , 50 kr.
Vælg startdato:
F.eks. 07/22/2019

Prisen er pr. år pr. klasse på 7.-9. klassetrin. Der skal betales for samtlige 7.-9. klasser. Læg det samlede antal klasser i kurven.

Hvorfor vælge Retskrivningsprøven?

  • Vi har opdateret alle opgavesæt med de nyeste opgavetyper, så indholdet afspejler Undervisningsministeriets afgangsprøver.
  • Retskrivningsprøven kan bruges til terminsprøver og til at øve prøveformen løbende gennem udskolingen.
  • Du får fleksibilitet til at undervise i prøvesituationen på forskellige måder; du bestemmer selv, om du læser diktaterne op eller om eleverne individuelt lytter til den indspillede oplæsning, og om eleverne skal være færdige på tid. Du kan også give elever med særlige udfordringer ekstra tid.

Læs mere >

< Læs mindre

  • Dine elever kan tage den samme prøve flere gange, og du vælger selv, om prøverne skal være med eller uden karaktergivning.
  • Du får et retvisende billede af den enkelte elevs niveau i forhold til ministeriets prøver, og du får mulighed for at følge elevernes udvikling over tid - også på de enkelte opgavetyper i prøverne.
  • Du kan selv åbne og lukke prøverne.

Læs mere >

< Læs mindre

Hvad er Retskrivningsprøven?

Retskrivningsprøven gør det nemt for dine elever at forberede sig til afgangsprøven i dansk retskrivning. I 30 prøvesæt kan eleverne træne deres retskrivning allerede fra 7. klasse. I alle prøvesæt stemmer opbygning og opgavetyper overens med det, eleverne møder til afgangsprøven. Prøverne rettes automatisk, og der gives en karakter, hvis du ønsker det.

Den nye udgave af Alineas retskrivningsprøve indeholder i første omgang ikke en oversigt over elevernes fejltyper. Den funktion bliver tilføjet produktet i forbindelse med en af vores løbende opdateringer.

Se mere påretskrivningsprøven.alinea.dk

Læs mere >

< Læs mindre