IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
Restudy Tysk

Restudy Tysk

7.-10. klasse

Med Flipped Learning har du et alternativ til den traditionelle tavleundervisning, idet du bruger undervisningsvideoer til at introducere eleverne til et nyt fagligt emne. Eleven ser en video om emnet og tager den tilhørende quiz som forberedelse til klasseundervisningen. Det frigiver kostbar tid i klasselokalet, som du kan bruge på at tilpasse og støtte den enkelte elev i læringsprocessen.

Læs mere >

< Læs mindre

Hvorfor vælge Restudy Tysk?

  • Videoer og quizzer er tilpasset Fælles Mål.
  • Intro til flere emner inden for tysk grammatik.
  • Videoer målrettet eksamen i mundtlig tysk. 

Læs mere >

< Læs mindre

  • Livliner hjælper hurtigt eleven videre, hvis eleven går i stå i en quiz.
  • Flagmarkeringer gør det nemt at navigere frem til vigtigt indhold.

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

Hvad får du med Restudy - Flipped Learning?

Quizzer gør emnet let at forstå
Der er quizzer med 10-15 spørgsmål og 2-3 livliner knyttet til de forskellige emner. Det betyder, at eleven kan teste om han eller hun har forstået emnet, og hurtigt kan få hjælp ved at tage en livline i brug. Quizzerne hjælper eleverne til at forstå emnet på en sjov og interaktiv måde.

Find hurtigt vigtigt indhold
Tydelige flagmarkeringer i videoerne indikerer, hvornår et specifikt emne gennemgås. Det betyder, at eleven nemt kan navigere frem til vigtigt indhold eller et emne, som eleven ønsker gentaget, uden at skulle klikke hele videoen igennem.

Brug videoerne i klassen eller som forberedelse
Restudys Flipped Learning-videoer er lette at bruge til både klasseundervisning, gruppearbejde og lektiecafé. Du har som lærer mulighed for at lave dine egne videoer og quizzer, så de passer til dit forløb. Du kan også inddrage andre videoer i din undervisning fra fx YouTube. 

I Restudy Tysk får dine elever adgang til videoer, der er målrettet til eksamensforberedelse i mundtlig tysk. Elever, der skal til FSA, får også uvurderlig hjælp til at arbejde med de områder, der er sværest for dem.

Følg dine elevers faglige resultater
Du kan følge med i dine elevers faglige resultater og finde deres styrker og svagheder, hvilket giver dig mulighed for at hjælpe dem bedst muligt. Du kan få et samlet overblik over din klasses resultater eller fokusere på en enkelt elevs faglige udvikling.

Se mere påwww.restudy.dk

Læs mere >

< Læs mindre

Få adgang til Restudy Tysk

Prøveabonnement
Gratis i 30 dage

Tegn et prøveabonnement og få gratis adgang til Restudy Tysk i 30 dage.

Køb fuld adgang
til Restudy Tysk

Køb adgang til modulet Restudy Tysk.

Pris pr. år pr. hold
300 , 00 kr.
375 , 00 kr.
Vælg startdato:
F.eks. 07/16/2018

Prisen er pr. år pr. hold på 8.-10. klassetrin. Der skal betales for samtlige hold på 8.-10. klassetrin. Læg det samlede antal hold i kurven.