IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
148 , 00 kr.
185 , 00 kr.
PS, Teo Tudefjæs

PS, Teo Tudefjæs

Denne bog er en flergangsbog, der kan bruges som et supplement til danskundervisningen i indskolingen.

Teo er et tudefjæs.

Men så kommer han med i en klub sammen med Karate Karl og Mads Masai. Klubben for seje drenge.

En mørk aften skal drengene hente en mappe på Karls fars fabrik. Teo har slet ikke lyst, men han tør ikke sige nej.

På fabrikken er de ikke alene.

Da situationen spidser til, er det kun Teo Tude-fjæs, der er sej og modig.
Vil de så stadig kalde ham et tudefjæs?

Lars-Ole Nejstgaard har illustreret historien med sin velkendte sjove stil, som supplerer og understøtter Jim Højbergs tekst.

Lix: 9

Læs mere >

< Læs mindre

  Handlingen er spændende, og der er fart på de modige og seje drenge i klubben Kort om bogen Bogen handler om den dag, Leo Tudefjæs blev kaldt en helt. Frilæsning for drenge fra 2. klasse/ 8 år. Beskrivelse
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723511096
  1. oplag
  32 sider
  Niveau: 1. klasse-3. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Andreas Munk Scheller
  185 , 00 kr.
  148 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Handlingen er spændende, og der er fart på de modige og seje drenge i klubben Kort om bogen Bogen handler om den dag, Leo Tudefjæs blev kaldt en helt. Frilæsning for drenge fra 2. klasse/ 8 år. Beskrivelse Historien er en jeg- fortælling. Karls far er syg, og han mangler sin taske på kontoret. Vennerne Teo Tudefjæs, Karl Karate og Mads Masai bliver bedt om at hente tasken på farens fabrik. Der er noget mystisk ved den skumle fabrik. Drengene opdager, at medejeren Ravn er på fabrikken. Han har taget en rocker til fange. Det er Liam, det går ud over. Han har ikke betalt en narkogæld, og Ravn og hans to vagter truer nu Liam til at smugle mere narko hjem. Da Ravn og vagterne opdager drengene, kommer de i slagsmål, og Mads og Karl bliver lukket inde i et kølerum. Mon Teo Tudefjæs kan redde sine venner? Teksten har lix 9, og der er illustrationer på alle opslag. Omslaget viser de tre drenge på vej ind på fabrikken - Teo Tudefjæs sveder godt. Han er ikke helt tryg ved situationen. Vurdering Handlingen er spændende, og der er fart på de modige og seje drenge i klubben. De mange illustrationer er dominerende, og de viser bogens handling. Det gør, at bogen bliver lettere at læse. Andre bøger om samme emne/genre Når du har læst denne bog, som hører til forlagets serie PS:, kan du prøve kræfter med en lidt sværere serie "Koldt blod" af Jørn Jensen bl.a Tyvebanden. Til bibliotekaren Bogen drejer sig om nogle drenges venskab og deres farefulde bedrifter. Gruppen af drengelæsere vil nyde den kvikke jargon, der driver handlingen frem i historien. Anbefales til indkøb til læsetræning.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe