IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
157 , 00 kr.
196 , 25 kr.
PS, Spejlslottet 6, Kampen mod Zakka

PS, Spejlslottet 6, Kampen mod Zakka

6. bog i serien Spejlslottet på i alt 6 bøger.

Bøgernes tema er kampen mellem det gode og det onde. Det onde er personificeret ved herskeren Zakka, der undertrykker sit folk. Det gode ved Modo og hans hjælpere.

Historien tager sin begyndelse, da Modo får besked om, at han skal være slave på Zakkas slot, Spejlslottet. Natten før orkerne kommer for at hente ham, sender hans far ham væk med besked på at finde et magisk spejl, der vil kunne fælde Zakka.
Både Zakka og hans far ved, at der er dødsstraf for at flygte fra Zakka og for at hjælpe til flugt. Det bliver starten på Modos kamp for at undgå døden og for at finde det magiske spejl.

Serien består af 6 bøger og hver enkelt bog har tilhørende opgaver, så serien Spejlslottet kan indgå i klassens arbejde med fantasygenren. Opgaverne kan frit downloades.

Fantasy-serien er læsepædagogisk tilrettelagt og kan læses både af piger og drenge allerede fra 9 år. Større børn, der har brug for letlæste bøger, vil også blive tryllebundet af seriens fantasy-univers.

 

Læs mere >

< Læs mindre

  Bogen sælger sig selv med en dramatisk forside i mangastil Anvendelse/målgruppe/niveau
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723030153
  1. oplag
  40 sider
  Niveau: 3. klasse-6. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Gitte Thiesen
  196 , 25 kr.
  157 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Bogen sælger sig selv med en dramatisk forside i mangastil Anvendelse/målgruppe/niveau 6. og sidste del af serien Spejlslottet har opgøret mod Zakka som finale på en udmærket, velskrevet fantasyserie for de 9-10-årige (3.-4. klasse), som vil få styrket den automatiserede læsning. Bogen sælger sig selv med en dramatisk forside i mangastil. Beskrivelse Forberedelserne til at få Modos far befriet er på sit højeste og slagplanen er lagt. Zakkas planlagte fest bliver tidspunktet for at bryde hans magt, hvilket lykkes. Jan Solheims tegninger i mangastil understøtter og udvider på bedste vis den afsluttende del af historien om Modos kamp mod den onde Zakka. Sproget er mundret og let at læse (lix 14), og teksten er sat med god luft mellem linjerne, og derfor vil bogens layout være en stor hjælp for læsesvage elever på mellemtrinnet. Sammenligning Forfatterens egen serie De magiske lys, 2007, Bødkers serie om Sarin, 2006-09 og Ottesens serie om Drageherren, 2000-05 ligger indholdsmæssigt fint i tråd med denne serie. Samlet konklusion De fantasyhungrende (drenge) i 3.- 4. klasse får afrundet endnu en god serie, som er oplagt lån til fritidslæsning i såvel børne- som skolebibliotek. Der kan frit downloades opgaver fra www.alinea.dk til bogen.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe