IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
157 , 00 kr.
196 , 25 kr.
PS, Spejlslottet 5, Modos Plan

PS, Spejlslottet 5, Modos Plan

Modos far skal henrettes, fordi han hjalp sin søn til at flygte for at undgå at blive slave på Zakkas slot. Men Modo har en plan.

Bøgernes tema er kampen mellem det gode og det onde. Det onde er personificeret ved herskeren Zakka, der undertrykker sit folk. Det gode ved Modo og hans hjælpere.

Historien tager sin begyndelse, da Modo får besked om, at han skal være slave på Zakkas slot, Spejlslottet. Natten før orkerne kommer for at hente ham, sender hans far ham væk med besked på at finde et magisk spejl, der vil kunne fælde Zakka.
Både Zakka og hans far ved, at der er dødsstraf for at flygte fra Zakka og for at hjælpe til flugt. Det bliver starten på Modos kamp for at undgå døden og for at finde det magiske spejl.

Serien består af 6 bøger og hver enkelt bog har tilhørende opgaver, så serien Spejlslottet kan indgå i klassens arbejde med fantasygenren. Opgaverne kan frit downloades.

Fantasy-serien er læsepædagogisk tilrettelagt og kan læses både af piger og drenge allerede fra 9 år. Større børn, der har brug for letlæste bøger, vil også blive tryllebundet af seriens fantasy-univers.

Lix-tal 11 (Ml 6,4 x Lo 4,6)

5. bog i serien Spejlslottet på i alt 6 bøger.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723030146
1. oplag
40 sider
Niveau: 3. klasse-6. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Gitte Thiesen
196 , 25 kr.
157 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms