IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
151 , 00 kr.
188 , 75 kr.
PS, Scorpio, Mission 3, Pirater

PS, Scorpio, Mission 3, Pirater

Action fra først til sidst!

Mission 3 – Pirater er tredje bog i serien Scorpio.

Den handler om Theo, der er agent for en efterretningstjeneste. Hans hemmelige identitet er Scorpio, og hans opgave er at bekæmpe internationale gangstere og terrorister.

Historien er tæt forbundet med de mange action-fyldte farveillustrationer, som dermed giver en optimal støtte for læsningen. Målgruppen er især drenge i alderen 8-10 år, der gerne vil have masser af action i en overkommelig bog.

Serien Scorpio består nu af Mafiaens ø, Bag tremmer og Pirater.

Selvstændige og afsluttende historier.

PS – Letlæst action og spænding.

Læs mere >

< Læs mindre

  Drenge i indskolingen vil elske denne letlæsningsbog Tredje bog i letlæsningsserien Scorpio, som henvender sig til drenge fra 8 år (2. klasse) til frilæsning og læsetræning. Beskrivelse
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723046444
  1. oplag 05. aug. 2012
  32 sider
  Niveau: 2. klasse-5. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2012 Forlag: Alinea Redaktør: Gitte Thiesen
  188 , 75 kr.
  151 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Drenge i indskolingen vil elske denne letlæsningsbog Tredje bog i letlæsningsserien Scorpio, som henvender sig til drenge fra 8 år (2. klasse) til frilæsning og læsetræning. Beskrivelse Denne gang er agenten Scorpio - som i virkeligheden er drengen Theo - på en hemmelig mission på et containerskib, som er blevet kapret af pirater. Scorpio skal bekæmpe piraterne, så han kan befri de tilfangetagne gidsler. Aktionen går ikke helt som Scorpio forventer, da han bliver i tvivl om, hvem der er gidsler, og hvem der er pirater. Selv om historien er fortalt enkelt og kortfattet, vil den sætte gang i fantasien hos målgruppen, som let kan forestille sig at være i Scorpios sted. - At være actionhelten Scorpio, som klarer alle situationer, selvom han skal kæmpe mod voksne mænd med AK-47, pistoler og bazookaer. Den indbydende forside giver et godt forhåndsindtryk af bogens indhold. De mange fortællende illustrationer støtter og udvider læsningen forbilledligt. Bogen kan læses uafhængigt af serien, fordi den giver en kort beskrivelse af Scorpios baggrund. Det bliver spændende at følge Scorpio i hans kommende missioner. Sammenligning Bogen ligner de to første bøger i serien mht. action og layout. Så vidt jeg ved findes ingen andre bøger med samme emne til målgruppen. Samlet konklusion Drenge i indskolingen vil elske denne letlæsningsbog om en dreng, der er helten i en sag om bådkapring, da den både er actionmættet og overkommelig. Handlingen vil uden tvivl sætte fantasien i gang hos læserne.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe