IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
151 , 00 kr.
188 , 75 kr.
PS, Scorpio, Mission 2, Bag tremmer

PS, Scorpio, Mission 2, Bag tremmer

Ation fra først til sidst!

Mission 2 – Bag tremmer er anden bog i serien Scorpio.

Den handler om Theo, der er agent for en efterretningstjeneste. Hans hemmelige identitet er Scorpio, og hans opgave er at bekæmpe internationale gangstere og terrorister. Theos mission er at finde en gangster-boss i fængslet. Ingen ved, hvem han er, selv om han styrer en bande. Det er en farlig mission, som kan koste ham livet.

Historien er tæt forbundet med de mange action-fyldte farveillustrationer, som dermed giver en optimal støtte for læsningen. Målgruppen er især drenge i alderen 8-10 år, der gerne vil have masser af action i en overkommelig bog.

Serien Scorpio består nu af Mafiaens ø og Bag tremmer.

PS - Letlæst action og spænding.

Læs mere >

< Læs mindre

  Læsepædagogisk veltilrettelagt og fanger læseren fra første side Anvendelse/målgruppe/niveau Velegnet til selvlæsning fra ca. 8-9 år, altså fra ca. 2.-3. kl. Beskrivelse
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723043405
  1. oplag 26. apr. 2012
  32 sider
  Niveau: 2. klasse-5. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2012 Forlag: Alinea Redaktør: Gitte Thiesen
  188 , 75 kr.
  151 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Læsepædagogisk veltilrettelagt og fanger læseren fra første side Anvendelse/målgruppe/niveau Velegnet til selvlæsning fra ca. 8-9 år, altså fra ca. 2.-3. kl. Beskrivelse En spændende og rigtig god bog, der allerede ved kikket på forsiden, falder i målgruppens interesse. Tegningerne er udtryksfulde og næsten fotografiske, med en lige så bærende funktion som teksten. Theo er en slags James Bond i drengeskikkelse, en hemmelig agent der g-a-r under dæknavnet Scorpio. Han har et fantastisk ur, der kan kommunikere med omverdenen og fungere som GPS og kompas. Theo bliver fanget af politiet og sat i fængsel, hvor han via sit ur får besked på at blive gode venner med lederen af den bande, der styrer inde i fængslet. Sproget er veltilpasset målgruppen, med korte præcise sætninger, uden for mange svære ord. De lidt længere ord er orddelt. Hele layoutet er meget imødekommende og udstråler god kvalitet. Sammenligning Bogen kan sammenlignes med fx Slikboden af Henrik Einspor, Forræderen af Lise Bidstrup, som dog udspiller sig i en anden historisk tid og nogle af titlerne i serien Koldt blod, der henvender sig til elever fra ca. 10 år. Samlet konklusion Action-fyldt og velskrevet bog, der er læsepædagogisk veltilrettelagt og fanger læseren fra første side.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe