IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
148 , 00 kr.
185 , 00 kr.
PS, Sarin og Stjernetårnet

PS, Sarin og Stjernetårnet

Kampen mellem det gode og det onde fortsætter i 6. og sidste bog Sarin og Stjernetårnet.

De mange genkendelige elementer fra det eventyrlige univers, gør det let for læserne allerede fra 8 år at leve sig ind i den spændende handling, der understøttes af mange dramatiske farveillustrationer af Christian Højgaard.

Lix: 9 (ML 6,2 + Lo 2,6)
Niveau: Fra 8 år

Læs mere >

< Læs mindre

  De, der mangler fantasybøger for begynderlæsere, får her en god serie, der kan være med til at opfylde behovet Anvendelse/målgruppe/niveau
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723027429
  1. oplag
  32 sider
  Niveau: 2. klasse-5. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Gitte Thiesen
  185 , 00 kr.
  148 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   De, der mangler fantasybøger for begynderlæsere, får her en god serie, der kan være med til at opfylde behovet Anvendelse/målgruppe/niveau 6. del af en fin læsetræningsserie fra 8 år til fantasy-hungrende begynderlæsere. For- og bagside skal nok klare formidlingen til brugeren. Serien kan/bør med fordel læses sammenhængende. Beskrivelse Sarin og hendes far står ved bogens start overfor den sidste forhindring for at komme ind i byen, hvor hendes mor holdes fanget. Ved hjælp af magi kommer de uset forbi vagterne, men da magien fortager sig, bliver de opdaget, og kun ved løvedrengen Nomes hjælp undslipper de. Sarin begiver sig af sted på egen hånd, bliver fanget og ved et tilfælde kastet i det fangehul, hvor hendes mor sidder. Sarin redder moderen og alt ender lykkeligt. Historien er let læst (lix 09) som de øvrige bind i serien. Sammenligning Serien er tidligere sammenlignet med Drageherren blot i en lettere udformning. Samlet konklusion Oplagt anskaffelse for dem, der har anskaffet tidligere bind. De, der mangler fantasybøger for begynderlæsere, får her en god serie, der kan være med til at opfylde behovet.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe