IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
148 , 00 kr.
185 , 00 kr.
PS, Sam Sky-boy på den grønne planet

PS, Sam Sky-boy på den grønne planet

I bog 2 bliver Sam Sky-boy igen kastet ud i farlige opgaver - denne gang på den grønne planet.

Sam må hjælpe Qura med at befri Qiqi på den grønne planet, som er besat af rumfolk fra Z. Efter en ellers vellykket aktion rammer en af Z’s raketter Sams Sky-scooter. Nu er det slut, tænker han, da et kæmpe-brøl ledsages af rum-dinoens angreb på Z’s vagter.

En hæsblæsende action- og science fiktion historie i tegneseriestil, effektfuldt illustreret af Christian Guldager, hviket giver et optimalt samspil med Jim Højbergs tekst.

Lix: 11

Læs mere >

< Læs mindre

  Fin fortsættelse til første del Dette er anden bog om Sam Sky-boy til dem, der har knækket læsekoden i 7-8-års alderen og er begyndt med indholdslæsning. Oplagt til læsekursus/læsebånd i indskolingen. Forsiden skal nok fænge hos især drengene. Beskrivelse
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723506252
  1. oplag
  32 sider
  Niveau: 2. klasse-5. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Gitte Thiesen
  185 , 00 kr.
  148 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Fin fortsættelse til første del Dette er anden bog om Sam Sky-boy til dem, der har knækket læsekoden i 7-8-års alderen og er begyndt med indholdslæsning. Oplagt til læsekursus/læsebånd i indskolingen. Forsiden skal nok fænge hos især drengene. Beskrivelse Sam er på en fremmed planet sammen med Qiqis søster Qura. Qiqi hjalp med at befri hans far i første del. Denne gang er det Qiqi, der er blevet fanget. Undervejs bliver de angrebet af en vred rum-dino. Den viser sig at være såret med en kniv. De redder den og får en ven, der i sidste ende hjælper Sam og Qiqis søster med at befri Qiqi. I en blanding af tegneserie og prosatekst skrider handling frem. Teksten er let at læse (Lix 11) og Christian Guldagers tegninger går i fin symbiose med Jim Højbergs fortælling. Sammenligning Bogen Kødben i det ydre rum (03/12) handler også om rumskibe, men den er for de 8-10-årige. Messers En skrue løs (12/37) er for samme målgruppe, men her foregår handlingen på Jorden, mens Sam Sky-Boy færdes i galakserne. Samlet konklusion Fin fortsættelse til første del - anbefales til skolernes pædagogiske læringscentre og børnebibliotekerne på linje med 1. del.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe