IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
160 , 00 kr.
200 , 00 kr.
PS, Knæk og bræk

PS, Knæk og bræk

Leo er vild med Laura fra klassen, og nu skal de på lejrskole til Bornholm. Det er der, han skal slå til, mener hans bedste ven, Alex. Han dasker til Leo. “Knæk og bræk.” Men hvad med Kalle, der også er lun på Laura?

Knæk og bræk handler om det fortryllende første kys, og hvor pinligt det kan blive.

Tegneren Mads Themberg har stemmningsfyldt illustreret bogen, så den støtter Daniel Zimakoffs tekst på bedste vis.

Lix: 12

Læs mere >

< Læs mindre

  Sød, romantisk og sjov historie om den første kærlighed, som nok skal blive flittigt udlånt blandt de øvede begynderlæsere Kort om bogen
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723511447
  1. oplag 07. jul. 2015
  40 sider
  Niveau: 3. klasse-6. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2015 Forlag: Alinea Redaktør: Andreas Munk Scheller
  200 , 00 kr.
  160 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Sød, romantisk og sjov historie om den første kærlighed, som nok skal blive flittigt udlånt blandt de øvede begynderlæsere Kort om bogen Lauras ansigt kommer langsomt nærmere. Hun vil kysse. Leo bliver våd i hænderne. Hans mave skvulper. Han skulle ikke have spist så meget slik. Hendes mund nærmer sig hans. Han kaster op. Sød og sjov historie om den første forelskelse for piger og drenge mellem 8 og 11 år. Beskrivelse Leo er forelsket i Laura fra klassen. De er på lejrskole på Bornholm, og det er den oplagte chance for at score hende ifølge Leos bedste ven Alex. Problemet er bare klassens smukke dreng Kalle, og så er der lige det med modet. Tør Leo spørge Laura, om de skal være kærester? Og vil hun ikke hellere have Kalle? Vurdering Det er en god og letlæst historie på lix 12 fyldt med både handling, humor, drama og masser af romantik. Bogens hovedperson er en dreng, men bogen vil være et hit blandt både drenge og piger, som vil læse en god historie om den første kærlighed. Andre bøger om samme emne/genre Der findes mange andre gode letlæste historier for børn om den første forelskelse. Vil man læse mere kan den meget populære serie "K for Klara"anbefales til pigerne og serien om Søren Score-Kaj anbefales til drengene. Til bibliotekaren Sød, romantisk og sjov historie om den første kærlighed, som nok skal blive flittigt udlånt blandt de øvede begynderlæsere. Læseteknisk fungerer bogen virkelig godt og indholdssiden fungerer også optimalt. Bøger af Daniel Zimakoff er altid af god kvalitet. Også denne udgivelse.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe