IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
154 , 00 kr.
192 , 50 kr.
PS, Kasper træner frispark

PS, Kasper træner frispark

I bogen Kasper træner frispark har Kasper og Kim sat sig for at træne frispark.

Meget tit bliver bolden bare losset langt væk. Det dur ikke. Kasper har en bog, hvor de kan se, hvordan det skal gøres. De går i gang med at øve frispark.

Den populære fodboldserie fortsætter med bog 29 og 30.

Læs mere >

< Læs mindre

  En enkel rammehistorie, som danner grundlag for en problemløsning og en snak om fodboldspillets regler og tekniske detaljer. Anvendelse/målgruppe/niveau
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723041876
  1. oplag 27. okt. 2011
  32 sider
  Niveau: 2. klasse-5. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2011 Forlag: Alinea Redaktør: Gitte Thiesen
  192 , 50 kr.
  154 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   En enkel rammehistorie, som danner grundlag for en problemløsning og en snak om fodboldspillets regler og tekniske detaljer. Anvendelse/målgruppe/niveau Den populære serie Ps om Kasper og hans fodboldoplevelser henvender sig primært til drenge i 7-9-års alderen. Serien er mere end velkendt og behøver ingen yderligere forhåndsomtale - vis bogen og væk er den. Beskrivelse Dette er henholdsvis nummer 29 og 30 i den populære serie om Kasper og hans glæder og genvordigheder på fodboldbanen. Som sædvanlig er det en enkel rammehistorie, som danner grundlag for en problemløsning og en snak om fodboldspillets regler og tekniske detaljer. I Kasper træner frispark bliver indøvningen af særlige frisparksdetaljer årsagen til at holdets kamplykke vender, og i Kaspers målfinte bliver træningen i at sparke under bolden og derved lobbe den over målmanden lige det, der skal til for at hjælpe Kaspers kammerat tilbage i angrebet. Sproget er ganske lige til med konkret handling og enkle sætninger. Ranheimsæters karakteristiske "drengestreger" giver historien yderligere liv og atmosfære, samtidig med, at de helt konkret letter forståelsen. Sammenligning Minder især om Jørn Jensens mange andre lette bøger om børn og sport. Samlet konklusion Man kan ikke påstå, at personer eller konflikter i Kasper-bøgerne udvikler sig voldsomt meget, men dette ville sandsynligvis også skuffe seriens mange fans, som her får lige præcis, hvad de efterspørger: enkle konflikter, genkendelige figurer og en fremadskridende fortælling med fodbold og kammeratskab i centrum.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe