IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
151 , 00 kr.
188 , 75 kr.
PS, Helvedsporten 6, Tordenstrålen

PS, Helvedsporten 6, Tordenstrålen

Denne bog er en flergangsbog, der kan bruges som et supplement til danskundervisningen på mellemtrinnet.

Tordenstrålen er sjette og sidste bog i fantasy-serien Helvedesporten, der handler om Riget, der bliver angrebet af levende døde.

Dette er en frilæsningsbog til børn allerede fra 8 år med mange dramatiske og actionfyldte episoder og farveillustrationer.

Læs mere >

< Læs mindre

  Bogen er ligesom de andre 5 i serien af stor værdi for målgruppen Anvendelse/målgruppe/niveau
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723035868
  1. oplag 15. okt. 2010
  32 sider
  Niveau: 2. klasse-5. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2010 Forlag: Alinea Redaktør: Gitte Thiesen
  188 , 75 kr.
  151 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Bogen er ligesom de andre 5 i serien af stor værdi for målgruppen Anvendelse/målgruppe/niveau Bogen henvender sig til læsere fra ca. 8 år. Den kan også læses af og fænge ældre læsesvage - måske specielt - drenge. Den er fortrinsvis til fritidslæsning, men der kan hentes opgaver til hele serien på forlagets hjemmeside. Beskrivelse Bogen er sjette og sidste del af fantasyserien Helvedesporten. Historien fortælles i nutid af hovedpersonen Uno. Handlingen begynder med, at Uno og Nov flygter fra Dødsriget i den tro, at Helvedesporten er lukket. Men de bliver klogere. De bliver endnu engang fanget, og en overgang tror læseren, at Nov har svigtet Uno og er på Merles side. Det viser sig dog, at hun handler med list, så Merles magi for evigt kan blive brudt. Det lykkes, og de to søskende kan rejse hjem til deres mor efter veludført dåd. Sætningerne er korte og konstant actionfyldte, så man kan blive helt forpustet; en stil, som passer til genren og som målgruppen holder af. Fortællingen er spækket med illustrationer, der understreger uhyggen og spændingen på fineste vis. De er ikke for sarte sjæle. Sammenligning Der findes efterhånden en del populære serier for målgruppen i nogenlunde samme sværhedsgrad i forskellige genrer, men dog mange i fantasy-genren (bl.a. Drageherren og Enya). Disse serier - og denne er ingen undtagelse - har kolossalt mange læsere af begge køn og lange reservationslister. Serierne er af stor værdi i læseoplevelser og læsetræning. Samlet konklusion Bogen er ligesom de andre 5 i serien af stor værdi for målgruppen.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe