IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
148 , 00 kr.
185 , 00 kr.
PS, Helvedsporten

PS, Helvedsporten

Denne bog er en flergangsbog, der kan bruges som et supplement til danskundervisningen på mellemtrinnet.

Ny fantasy serie – let at læse.

Dette er første bog i den nye fantasy-serie Helvedesporten, der omfatter i alt 6 bøger.

Seriens hovedperson, drengen Uno, er udvalgt til at kæmpe mod skelet-krigerne, som angriber Riget. Det blev grundlagt i tidernes morgen af De syv riddere.

I første bog sendes Uno på en farlig mission.

De mange genkendelige elementer fra det eventyrlige univers, gør det let for læserne allerede fra 8 år at leve sig ind i den spændende handling, der understøttes af mange dramatiske farveillustrationer af Peter Snejbjerg.

Serien indgår i PS-serien, der er tilrettelagt både fritidslæsning og til børne- og skolebiblioteket. Større børn med behov for læsetræningsmateriale kan også have glæde af fantasy-serien.

Lix: 9
Niveau: Fra 8 år

Læs mere >

< Læs mindre

  Oplagt anskaffelse som fortsættelse til 1. del af serien til fantasy-elskende læsere Anvendelse/målgruppe/niveau
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723028556
  1. oplag
  32 sider
  Niveau: 2. klasse-5. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Gitte Thiesen
  185 , 00 kr.
  148 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Oplagt anskaffelse som fortsættelse til 1. del af serien til fantasy-elskende læsere Anvendelse/målgruppe/niveau Dette 2. bind ud af 6 i serien Helvedesporten kan læses fra 2. klasse som læsetræning eller fritidslæsning for yndere af fantasygenren. Forsiden og bagsideteksten skal nok fange målgruppen. Beskrivelse Jeg-fortælleren Uno er blevet en af de syv riddere. Han skal bevise sit værd ved at bringe kortet, som viser vej til Det hellige Kar, til troldmanden Kury. Som prøvelse kommer han til at kæmpe mod skelet-krigerne, der viser sig at have hans forsvundne far i flokken. Uno klarer udfordringen og er nu klar til Ulvegabet. Velskrevet og spændende historie, som skal læses i sammenhæng. Lix 10 og stor, åben typografi gør bogen lettilgængelig. De store, tegneserieagtige farveillustrationer af Peter Snejbjerg understøtter på bedste vis historiens indhold. Sammenligning Samme forfatter har lavet serien Sarin-bøgerne for målgruppen. Ligeledes findes serien Den skjulte nøgle af Ottesen og Lilmoes' serie om Siri Q af samme kvalitet. Samlet konklusion Oplagt anskaffelse som fortsættelse til 1. del af serien til fantasy-elskende læsere fra 8 år i 2.-3. klasse.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe