IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
148 , 00 kr.
185 , 00 kr.
PS, Amir og Valde - og et stort talent?

PS, Amir og Valde - og et stort talent?

Denne bog er en flergangsbog, der kan bruges som et supplement til danskundervisningen i indskolingen og på mellemtrinnet.

Amir og Valde er til fodboldtræning, da de ser en mand ved sidelinjen med en lille, sort bog. De ved ikke, hvem han er, men beslutter sig for at lave sjov og fis med holdets bedste spiller, Gustav. De bilder ham ind, at manden er talentspejder. Gustav får tralvt med at vise, at han er et stort talent på en fodboldbane. Men er han også det?

Lix: 11

Læs mere >

< Læs mindre

  En rigtig god bog der er lidt anderledes, i forhold til andre bøger hvor omdrejningspunktet er fodbold Henvender sig til elever der er kommet godt I gang med læsningen, fra ca. 1.-2. klasse altså fra ca. 7-8 år. Beskrivelse
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723508652
  1. oplag
  32 sider
  Niveau: 2. klasse-5. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Gitte Thiesen
  185 , 00 kr.
  148 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   En rigtig god bog der er lidt anderledes, i forhold til andre bøger hvor omdrejningspunktet er fodbold Henvender sig til elever der er kommet godt I gang med læsningen, fra ca. 1.-2. klasse altså fra ca. 7-8 år. Beskrivelse Dejlige farvelagte, levende tegninger, i samspil med et velgennemført layout og en velskrevet tekst er lig med denne bog. Valde og Amir er ikke ret gode til fodbold, men de er altid med til at skabe god stemning på holdet, hvilket deres træner Tue synes godt om. Da de får øje på manden, der står og kigger på træningen, og det viser sig at han er fra kommunen og holder øje med græssets tilstand, får de ideen om at bilde Gustav ind, at det er en talentspejder. Gustav går nærmest amok, for at vise alt det, han kan med en bold, så det bliver Valde og Amir, der denne gang kommer til at grine og ikke omvendt, som det plejer at være. Teksten er skrevet i korte sætninger uden brug af svære ord. Sammenligning Kan sammenlignes med Kasper på fodboldlejr af Jørn Jensen og den lidt sværere Bold, sved og tårer i serien Dreamteam af Glenn Ringtved. Samlet konklusion En rigtig god bog der er lidt anderledes, i forhold til andre bøger hvor omdrejningspunktet er fodbold.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe