IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
151 , 00 kr.
188 , 75 kr.
PS, Amir og Valde, En fed plan?

PS, Amir og Valde, En fed plan?

Denne bog er en flergangsbog til danskundervisningen til 2.-5. klasse.

Amir og Valde, En fed plan? er 2. bog i serien om Amir og Valde.

Ulrik fra RB’s første-hold har fået anførerbindet i stedet for Tue, der er skadet.

Amir og Valde udtænker derfor en fed plan med Is-Kajs parasolstang, der skal sende Ulrik på skadeslisten og Tue tilbage som anfører.

Men lykkes det, uden at de bliver opdaget?

Tegneren Kim Dalsgaard har igen illustreret bogen om Amir og Valde i sin vanlige sjove og funky stil, der supplerer Boris Boll-Johansens tekst på bedste vis.

Bogen kan læses uafhængigt af første bog: Et stort talent?

Lix: 11

Læs mere >

< Læs mindre

  Det er en meget humoristisk historie, og der må absolut komme en fortsættelse, så vi kan høre, hvordan det går Kort om bogen
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723510525
  1. oplag 08. apr. 2015
  32 sider
  Niveau: 2. klasse-5. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2015 Forlag: Alinea Redaktør: Andreas Munk Scheller
  188 , 75 kr.
  151 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Det er en meget humoristisk historie, og der må absolut komme en fortsættelse, så vi kan høre, hvordan det går Kort om bogen Amir og Valde går til fodbold, men er ikke særlige gode til det. Deres træner, Tue spiller på førsteholdet, og de ser alle kampene. Desværre bliver Tue skadet og da Ulrik, som de ikke kan lide, bliver anfører, har de en plan. Læsetræning for de 8-9-årige - især drengene. Beskrivelse Bogen handler om venskab, loyalitet og om at behandle hinanden ordentligt. Det er anden bog i serien "Amir og Valde". Den har lix 11 og teksten har mange dialoger. Forfatteren Boris Boll-Johansen er kendt for Det seje sjak går i aktion . Kim Dalsgaard, kendt for sine tegninger i Farfar fortæller - Kannibalen , har også lavet tegninger til denne historie. Vurdering Tegningerne fortæller fint hvad der sker i teksten. Det er en meget humoristisk historie, og der må absolut komme en fortsættelse, så vi kan høre, hvordan det går. Andre bøger om samme emne/genre Med humor og samme sværhedsgrad findesVillads fra Valby laver en film og Villads fra Valby har vikar. Til bibliotekaren Oplagt anskaffelse til de læsehungrende - ikke mindst drengene, som vil have let ved at kunne identificere sig med hovedpersonerne.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe