Privatundervisning målrettet elevens behov

Vi skaber sammen Danmarks bedste privatundervisning

Læs mere >

< Læs mindre

Privatundervisning af allerhøjeste kvalitet

Privatundervisning er hos GoTutor skræddersyet til den enkelte elev. Baseret på elevens faglige udfordringer og personlighed udvælger GoTutor den underviser, der bedst matcher eleven såvel fagligt som pædagogisk. GoTutor har mange års erfaring med privatundervisning til elever i grundskole og gymnasium i hele landet.
Samtidig lægger GoTutor stor vægt på at udvælge og uddanne de bedste privatundervisere i Danmark – de har således alle adgang til opgaver og materialer fra Alinea i deres undervisning.

Et unikt samarbejde

Alinea og GoTutor har særdeles gode muligheder for at samarbejde om privatundervisning, idet de begge er en del af Egmont og har hjemme på samme adresse i Vognmagergade i København.

Alineas eksperter hjælper GoTutor med at forbedre og udvikle privatundervisningen og ved at give GoTutors undervisere adgang til undervisningsmaterialer. Desuden er de med til at uddanne underviserne og klæde dem på såvel fagligt som pædagogisk. Alinea og GoTutor har ambitioner om sammen at skabe Danmarks bedste privatundervisning.

 

 

Læs mere >

< Læs mindre

Privatundervisning med kunden i centrum

Privatundervisning er aldrig et standardprodukt hos GoTutor. Hver enkelt elev er unik, og for at sikre, at også hjælpen til den enkelte elev er unik, har GoTutor tit en grundig og personlig dialog med elevens forældre.

Når et barn eller ungt menneske modtager privatundervisning, skyldes det ofte faglige udfordringer, dårlig trivsel eller andre besværligheder i skolen. Det er derfor vigtigt for GoTutor, at forældre og evt. elever oplever, at de trygt kan ringe og få en dyb og seriøs samtale om udfordringerne og om, hvorvidt privatundervisning er en relevant løsning.

Privatundervisning med de dygtigste undervisere

GoTutor lægger stor vægt på kvaliteten af sin privatundervisning. Den hænger nøje sammen med den tildelte underviser, hvorfor GoTutor altid udvælger, tester og uddanner sine undervisere.

Underviserne hos GoTutor uddannes didaktisk og pædagogisk med hjælp fra Alinea, der desuden tilbyder dem redskaber til brug for konkrete fag og problemstillinger. Alineas eksperter deltager også i den sparring, der foregår med underviserne løbende med henblik på at sikre kvaliteten af GoTutors privatundervisning.
 

 

Læs mere >

< Læs mindre

Privatundervisning med Alineas materialer og opgaver

Som den eneste udbyder af privatundervisning kan GoTutor tilbyde adgang til opgaver og læringsmidler fra Alinea – materialer af højeste kvalitet understøtter således GoTutors privatundervisning.

GoTutors privatundervisere tilbydes at benytte Alineas materialer i alle fag i grundskolen. Det kan fx i dansk være Den første læsning og d’dansk, i matematik Reflex og KonteXt, i tysk Momo og i fysik Ny Prisma. Der er gode materialer fra Alinea til rådighed i alle fag.

Læs mere >

< Læs mindre

Den bedst anmeldte privatundervisning

Det allervigtigste hos GoTutor er kundetilfredshed. Det er ambitionen, at hver eneste elev, der modtager privatundervisning ved GoTutor, skal være helt og aldeles tilfredse.

På såvel Trustpilot som i Google- og Facebook-reviews har kunderne givet GoTutor 5 stjerner. GoTutor er dermed den bedst anmeldte udbyder af privatundervisning i Danmark.  

 

Læs mere >

< Læs mindre