Portaler til Dansk (3)
Tilpas udvalg
Digital

Danskportalen
Danskportalen Indskoling er en digital portal, der samler spændende digitale læremidler til din undervisning. Danskportalen Indskoling understøtter, stimulerer og udfordrer eleverne i de yngste klasser, så de får de bedst mulige læse- og skrivefærdigheder i dansk.

Danskportalen Indskoling er fuldt dækkende og giver dig mulighed for at bruge den som grundsystem eller ekstramateriale til undervisningsdifferentiering.

Danskportalen Indskoling består af Denførstelæsning.dk trin 0, 1, 2, LitteraturforløbSkriv og Læs skole og Superbog.dk.

Danskportalen Indskoling er tilskudsberettiget.
Læs mere om tilskudsreglerne >

0.-2. klasse
Digital

Danskportalen
Danskportalen Mellemtrin er en digital portal, hvor en lang række spændende læremidler er samlet. Læremidlerne kan bruges til at skabe en relevant og samtidig differentieret danskundervisning på mellemtrinnet. Læremidlerne stilladserer og udfordrer eleverne i skriftligt og mundtligt dansk og giver dem god mulighed for at tilegne sig fagets centrale kompetencer.

Danskportalen Mellemtrin består af iLitt, iSkriv, iStavning og Superbog.

Danskportalen Mellemtrin er tilskudsberettiget.
Læs mere om tilskudsreglerne >

3.-6. klasse
Digital

Danskportalen
Danskportalen Udskoling er en portal, der samler spændende digitale læremidler til din danskundervisning. Danskportalen Udskoling stilladserer og udfordrer eleverne i de ældste klasser, og du får masser af inspirerende forløb, der bringer fagets kompetenceområder i spil. Portalen giver dine elever mulighed for at forberede sig til afgangsprøverne i dansk.

Danskportalen Udskoling består af iStavning, iLittt, iSkriv, Onlineprøver til dansk (Læseprøven og Dansk Retskrivning) og Restudy – Flipped Learning i dansk.

Danskportalen Udskoling er tilskudsberettiget.
Læs mere om tilskudsreglerne >

7.-10. klasse

Sider