IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
995 , 00 kr.
1.243 , 75 kr.
Pit Stop, Klar til prøven i engelsk

Pit Stop, Klar til prøven i engelsk

Pit Stop: Klar til prøven i engelsk

 
Få inspiration til, hvordan du løbende forbereder den mundtlige prøve i engelsk og hjælper eleverne med at få overblik over sammenhængen mellem temaer og tekstopgivelser.

Dette materiale gør det nemt og overskueligt for både dig og dine elever at forberede prøven. Du finder alt det, du skal bruge, samlet i overskuelige temapakker.

Med Pit Stop: Klar til prøven i engelsk kan du hjælpe dine elever bedst muligt på vej, så de bliver trygge og kan præstere deres bedste til prøven.

Materialet består af:

En lærervejledning med ressourcer og information til læreren om prøven og prøveforberedelsen. Derudover finder du 6 overskuelige temapakker med tekstopgivelser, prøveoplæg, forslag til prøveforberedende undervisningsaktiviteter og meget mere lige til at kopiere eller printe. Temaerne er:

 • Law and Order
 • Black America
 • Relationships
 • Coming of Age
 • Rights
 • Fame
   

Har du bog, har du web!

Pit Stop: Klar til prøven i engelsk er omfattet af konceptet Har du bog, har du web! Ved køb af lærervejledningen følger elev- og læreradgang til webressourcer på alinea.pitstop.dk.

Her finder I:

 • Supplerende tekster, links og videoer til både elever og lærer
 • Adgang til My own Dictionary
 • Ekstraressourcer til læreren: Prøveoplæg, prøveforberedende aktiviteter, eksempler på elevemner og -dispositioner og meget mere

Læs mere >

< Læs mindre

  ”Materialet er en håndsrækning til dig, der for første gang skal have 9. klasse og have 9. klasse til prøve i engelsk. Det hjælper med at skabe overblik over de formelle rammer og giver ideer til indholdssiden, selvom man skal være opmærksom på aktualitetsaspektet.”
  På lager
  ISBN:
  9788723523822
  1. oplag 04. nov. 2017
  96 sider
  Niveau: 9. klasse Fag: Engelsk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Sara Barbou des Places
  1.243 , 75 kr.
  995 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
  Ikon - Anmeldelser

  ”Materialet er en håndsrækning til dig, der for første gang skal have 9. klasse og have 9. klasse til prøve i engelsk.”

  Anmeldelse i Folkeskolen 3/18

  Læs mere >

  < Læs mindre