IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
203 , 00 kr.
253 , 75 kr.
Pit Stop #5, Topic Book/Web

Pit Stop #5, Topic Book/Web

Hvert emne i Topic Book/Web indeholder en række basistekster, som alle elever læser, og en række valgtekster, som eleverne kan vælge at læse en eller flere af. I kan arbejde med kapitlerne i vilkårlig rækkefølge. Bagerst i bogen er der to gloselister - Text by Text og A-Z. --AND--lt;br>
Bogens emner er:
• The Race is On!
• Endangered Animals
• Dragons and Fairies
• York
• Strange Days
• Summer Camp.

Materialet er opbygget, så du som lærer både kan vælge at arbejde med en høj grad af elevautonomi og med en mere lærerstyret undervisningsform.

Har du bog, har du web!

Når du køber en Topic Book/Web, får du samtidig adgang til de webresurser, der hører til klassetrinnet. Du finder bl.a. lyd, links, IWB-materiale og kopiark til opgaver og evaluering. Desuden kan eleverne arbejde med My own Dictionary – en digital online-ordbog, som den enkelte elev kan fylde ord i efter eget valg.

Du behøver ikke længere at holde styr på cd’er, kopihæfter osv. Det hele følger med bogen og ligger samlet på systemets hjemmeside pitstop.alinea.dk

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723503794
1. oplag 02. sep. 2013
104 sider
Niveau: 5. klasse Fag: Engelsk 2. udg. 2013 Forlag: Alinea Redaktør: Christine Hartmann
253 , 75 kr.
203 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms