IndlæserVent venligst…
Indlæser
167 , 00 kr.
208 , 75 kr.
Pit Stop #4, Topic Book/Web

Pit Stop #4, Topic Book/Web

Denne bog er til undervisning i engelsk i 4. klasse med tilhørende webressourcer.


Indhold

Pit Stop #4, Topic Book/Web er inddelt i emner. Ligesom i Pit Stop #3 arbejder eleverne stadig primært med dialoger, men møder også flere og flere andre teksttyper, fx reklamer, e-mails, avisartikler, sange, rim, postkort, legender og mindre faktatekster.

Bogens emner er:

  • Free Time
  • Pets
  • The Wild West
  • The Arctic
  • Let’s Celebrate!

Emnerne afsluttes med en animeret tegnefilm om egernet Sammy og elgen Maurice. Tegnefilmene ligger på det tilhørende website, pitstop.alinea.dk.

Bagerst i bogen er der et Working with Language-kapitel, som fokuserer på Sounds og på The Year. Alle mundtlige aktiviteter står i Topic Book. De skriftlige er i Task Book.

Har du bog, har du web!
Når du køber en Topic Book/Web, får du samtidig adgang til de webresurser, der hører til klassetrinnet. Du finder bl.a. lyd, links, IWB-materiale og kopiark til opgaver og evaluering. Desuden kan eleverne arbejde med My own Dictionary – en digital online-ordbog, som den enkelte elev kan fylde ord i efter eget valg.

Du behøver ikke længere at holde styr på cd’er, kopihæfter osv. Det hele følger med bogen og ligger samlet på systemets hjemmeside pitstop.alinea.dk.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723504104
4. oplag 12. maj. 2016
88 sider
Niveau: 4. klasse Fag: Engelsk 2. udg. 2013 Forlag: Alinea Redaktør: Christine Hartmann
208 , 75 kr.
167 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms