IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
152 , 00 kr.
190 , 00 kr.
Pip og Otto, Blå Læseklub

Pip og Otto, Blå Læseklub

Dette er en flergangsbog, der kan bruges som en frilæsningsbog eller som et supplement til danskundervisningen i indskolingen.

Pip giver Otto en lammer.
"Av," siger Otto.
"Din Tøs," siger Pip og giver ham et puf.

Pip er vild med Otto
…men Otto er vild med fodbold, og Kalle driller. Hvad gør Pip så?

Alinea er glade for at kunne præsentere denne letlæste Blå Læseklub bog om den herlige og lidt vilde pige Pip, som egentlig hedder Mejse.

Pip vil gerne imponere Otto, men det er ikke nemt, også selvom hun både har en tatovering og er sej. Mon det lykkes Pip at gøre indtryk på Otto? Og stopper Kalle med at drille?

Kenneth Jakobsen Bøye har skrevet en sjov og sød historie om jagten på det første kys. Bogen er smukt og fabulerende illustreret af Mette Damsgaard og Simon Bodh, som både understøtter og krydrer handlingen på bedste vis.

Blå Læseklub

Pip og Otto er udgivet i Alineas Blå Læseklub, som er letlæsningsbøger til de letøvede læsere i indskolingen og på mellemtrinnet . Bøgerne er i hardback, så børnene føler, at de sidder med en rigtig bog, og teksten er læsepædagogisk bearbejdet. Bogen egner sig godt til læsetræning, strukturerede læseindsatser  og gode læseoplevelser.

Der er udarbejdet gratis læseforståelsesopgaver til bogen, der kan downloades på læseklub.alinea.dk

Lix-tal: 7
Let-tal: 12

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723522061
1. oplag 24. apr. 2017
32 sider
Niveau: 1. klasse-3. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Andreas Scheller
190 , 00 kr.
152 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms