IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
995 , 00 kr.
1.243 , 75 kr.
A Piece of Cake, Klar til prøven i engelsk

A Piece of Cake, Klar til prøven i engelsk

Få inspiration til, hvordan du løbende forbereder den mundtlige prøve i engelsk og hjælper eleverne med at få overblik over sammenhængen mellem temaer og tekstopgivelser.

Dette materiale gør det nemt og overskueligt for både dig og dine elever at forberede prøven. Du finder alt det, du skal bruge, samlet i overskuelige temapakker.

Med A Piece of Cake: Klar til prøven i engelsk kan du hjælpe dine elever bedst muligt på vej, så de bliver trygge og kan præstere deres bedste til prøven.

Materialet består af:

En lærervejledning med ressourcer og information til læreren om prøven og prøveforberedelsen. Derudover finder du 6 overskuelige temapakker med tekstopgivelser, prøveoplæg, forslag til prøveforberedende undervisningsaktiviteter og meget mere lige til at kopiere eller printe. Temaerne er:

 • Colorblind – Is Race an Issue?
 • Coming of Age
 • Immigration
 • It Is My Life
 • Terrorism
 • Urban Life.

Har du bog, har du web!

A Piece of Cake: Klar til prøven i engelsk er omfattet af konceptet Har du bog, har du web! Ved køb af lærervejledningen følger elev- og læreradgang til webressourcer på apieceofcake.alinea.dk.

Her finder I:

 • Supplerende tekster, links og videoer til både elever og lærer
 • Adgang til My own Dictionary
 • Ekstraressourcer til læreren: Prøveoplæg, prøveforberedende aktiviteter, eksempler på elevemner og -dispositioner og meget mere.

Læs mere >

< Læs mindre

  Materialet er en håndsrækning til den, der skal have 9. klasse i engelsk, savner inspiration til prøven og vil have styr på processer, rammer og regler.
  På lager
  ISBN:
  9788723522627
  1. oplag 12. nov. 2018
  96 sider
  Niveau: 9. klasse Fag: Engelsk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Lise Parnam
  1.243 , 75 kr.
  995 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Materialet er en håndsrækning til den, der skal have 9. klasse i engelsk, savner inspiration til prøven og vil have styr på processer, rammer og regler. Det hjælper med at skabe overblik over prøvens elementer og giver ideer til indholdssiden, der i det store hele er varieret og rammer ind i forskellige aspekter af de præsenterede temaer.
   Feltgruppe