IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
183 , 00 kr.
228 , 75 kr.
A Piece of Cake 8, Learner's Guide

A Piece of Cake 8, Learner's Guide

Denne bog er en flergangsbog til undervisning i engelsk i 8. klasse.


Tilgang

A Piece of Cake 8 Learner's Guide --AND--lt;/em>er opdelt i de tre hovedafsnit: Tasks, Tools og Grammar.

I Tasks kan eleverne arbejde med alle sproglige områder i hvert kapitel, og et skema i Teacher’s guide viser præcis hvilke færdigheder, der er i spil i de enkelte opgaver.

Tools er oplagt som et elevopslagsværk. Afsnittene er også velegnede som lektielæsning til en fælles klassegennemgang af fx ”How to write an article or a letter”, ”How to sound English”, ”English spelling rules” eller andre væsentlige kundskaber, som kvalificerer eleverne til at arbejde selvstændigt med opgaverne.

Grammar bruges i forbindelse med feedback på elevernes produktioner. Grammatik skal ikke terpes, men læres når eleverne oplever et kommunikativt behov. Derfor er Grammar udformet som et opslagsværk, hvor eleverne selv finder information om engelsk grammatik.
Når både lærer og elever bruger A Piece of Cake's Correction Key, vil paragrafferne i Grammar hurtigt blive lært og brugt som både et retteværktøj i forbindelse med feedback, og som et opslagsværk i løbet af selve produktionen.

Indhold
Tasks indeholder opgaver til alle teksterne i A Piece ogf Cake 8 Textbook/Web samt yderligere en Reading comprehension- og en Listening comprehension-opgave, som alle elever kan og bør arbejde med, uanset hvilke tekster de har læst.

Tools er en samling af de værktøjer, som eleverne kan bruge for at løse opgaverne. Her finder eleverne blandt meget andet afsnit om: målsætningsarbejdet, genrearbejde, fonetik, staveregler og en oversigt over de uregelmæssige verber.

Grammar findes både på dansk og på engelsk på apieceofcake.alinea.dk og må medbringes til elevernes afsluttende eksamen.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723032706
8. oplag 01. aug. 2020
164 sider
Niveau: 8. klasse Fag: Engelsk 2. udg. 2011 Forlag: Alinea Redaktør: Katrine Rørvig
228 , 75 kr.
183 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms