A Piece of Cake 6, Learner's Guide

Denne bog er en flergangsbog til undervisning i engelsk i 6. klasse.

Tilgang
Hvert kapitel starter med en kort introduktion til emnet. Eleverne præsenteres for målsætningen for kapitlet. Herefter følger opgaverne til teksterne i A Piece of Cake 9 extbook. Derudover er der projektarbejde, spil, et grammatikafsnit, TOOLS og Cooperative Learning-strukturer.

A Piece of Cake 6 Learner's Guide ideholder opgaver til alle teksterne i de enkelte kapitler. Der arbejdes med læse- og lytteforståelse, ordforrådsindlæring, med dialoger og rim. Der synges og læses historier, skrives historier og produceres engelske collager, plakater og projekter, som præsenteres for klassen.

Grammatikafsnittet er et lille opslagsværk med den helt elementære grammatik. Her er der lagt vægt på enkelthed og overskuelighed.

I TOOLS-afsnittet findes en samling værktøjer. Værktøjerne hjælper eleverne, når de skal læse-/lytte, skrive eller indlære nye ord og vendinger.

Som noget nyt har klassen sit eget forum (i stil med Facebook), kaldet ClassBook. Her opretter eleverne deres egen personlige engelske profil, de opdaterer den løbende og kommenterer hinandens indlæg.

Der er lagt stor vægt på elevaktivitet. Bagerst i bogen har vi samlet Cooperative Learning-strukturerne, som eleverne tilbagevendende arbejder med for at sikre mest mulig taletid til den enkelte.

Indhold
Bogen indeholder:

  • Amazing Adventures
  • What’s the Difference?
  • Money Makes the World Go Round!
  • What’s the Hype about Hackney?
  • Are You Online?
  • Being New.
Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 161,00 kr.
Total pris 161,00 kr.
Pris inkl. moms 201,25 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
6. klasse
Fag
Engelsk
Antal sider
128
Udgivelsesdato
15. aug. 2013
ISBN
9788723042859
Udgave
1