IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
179 , 00 kr.
223 , 75 kr.
Performativ kommunikation. Sproglig udvikling hos handicappede børn

Performativ kommunikation. Sproglig udvikling hos handicappede børn

Dette er en fagbog til professionelle voksne og forældre til små børn med handicap.

Med denne bog i hånden kan fagpersoner hjælpe endnu flere småbørn med handicap. Bogen vil komme mange forældre til gode i deres ønske om at være aktive samarbejdspartnere i indsatsen omkring deres barn.

Irene Johansson beskriver, hvordan de helt nære omsorgspersoner kan tage aktivt del i en tidlig sprog- og kommunikationstræning af småbørn med handicap. Gennem de detaljerede ugebeskrivelser i bogen kan forældre deltage i udviklingen af barnets kommunikation og sprog. Gennem dette samspil bliver der etableret en platform for forståelse og udvikling.

På baggrund af det typiske barns udvikling beskriver bogen forskningen i sprog, tale og kommunikation hos småbørn med handicap. Grundlaget for de praktiske anvisninger og øvelser er en helhedsorienteret og systematisk teoretisk tilgang.

Bogen indeholder tegn til tale-illustrationer, så brugeren lettere og mere naturligt vil kunne inddrage tegnene i samspillet med barnet.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776076412
1. oplag 28. sep. 2011
117 sider
Niveau: Voksenhenvendt Fag: Førskole og børnehaveklasse, Børnehaveklasse 1. udg. 2011 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
223 , 75 kr.
179 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms