IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
388 , 00 kr.
485 , 00 kr.
Hit med udtalen og Palle Post screening

Hit med udtalen og Palle Post screening

af Gitte Skyum Kjøge & illustreret af Anette Tonnesen

Dette er en vejledning og et tilhørende screeningsmateriale til børn i daginstitutioner og dagpleje.

Tilgang
Hit med... er en række materialer, som stimulerer børns sproglige udvikling. Materialerne er målrettet børn i daginstitutioner og elever i indskolingen.

Gennem samtale, højtlæsning og lege trænes og stimuleres børnenes sproglige opmærksomhed, og på den måde styrkes de færdigheder, der bl.a. fremmer læseindlæringen.

Indhold
Børns udtalevanskeligheder skal tages alvorligt, da de kan give udfordringer i forhold til barnets kommunikation og relationer til andre.

Hit med udtalen, Vejledning og den tilhørende billedbog Palle Post screening tilbyder pædagogen et redskab, som giver et overblik over børns udtale af sproglyde og eventuelle vanskeligheder. Et overskueligt skema viser, hvad barnet gør med de enkelte lyde, en vurdering af alvoren, og om der er brug for handling.

Downloads
Se oversigt over alfabetets bogstaver og lyde
Registreringsark til fri print
Se eksempel fra hæftet

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723536327
3. oplag 16. dec. 2019
64 sider
Niveau: Før skole Fag: Førskole og børnehaveklasse, Børnehaveklasse 1. udg. 2016 Forlag: Akademisk Redaktør: Jesper Lyders Andersen
485 , 00 kr.
388 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms