IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alinea.dk
239 , 20 kr.
299 , 00 kr.
Pædagogen i skolen

Pædagogen i skolen

- en værktøjskasse til trivsel og læring

Pædagogen i skolen – en værktøjskasse til trivsel og læring er til pædagoger, der arbejder i skolen samt til pædagogstuderende, der har valgt specialiseringen Skole- og fritidspædagogik. Den fortæller om rammerne for skolepædagogens arbejde og om, hvordan pædagogens faglighed og kompetencer kan indgå i det tværfaglige samarbejde på skolen.

Pædagogen i skolen handler om, hvordan pædagogen kan være med til at skabe inkluderende læringsmiljøer som grobund for trivsel og læring og den giver et indblik i didaktik, klasse- og læringsledelse. Pædagogen får også viden om og inspiration til, hvordan man sætter mål for og vurderer den enkelte elev og klassen.

Læs mere >

< Læs mindre

  Efter gennemlæsning af bogen, som efterfølgende er et fremragende opslagsværk, står man tilbage med en klar oplevelse af at være blevet beriget og være klar til at tage udfordringerne i folkeskolen op.
  Plenum
  På lager
  ISBN:
  9788750044642
  2. oplag 24. aug. 2016
  296 sider
  1. udg. 2016 Forlag: Akademisk Redaktør: Lone Fredensborg
  299 , 00 kr.
  239 , 20 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Efter gennemlæsning af bogen, som efterfølgende er et fremragende opslagsværk, står man tilbage med en klar oplevelse af at være blevet beriget og være klar til at tage udfordringerne i folkeskolen op. En særdeles læseværdig bog, som i eller på trods  af en travl hverdag, giver stor værditilvækst. Den er langtidsholdbar!
   Plenum
   Feltgruppe