IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
182 , 00 kr.
227 , 50 kr.
På sporet af historien 6. kl, Elevbog/Web

På sporet af historien 6. kl, Elevbog/Web

Dette er en flergangsbog til 6. klasse.

Bog og web dækker perioden Renæssancen, der i Danmark varede fra ca. 1536-1660. Eleverne skal bl.a. arbejde med brud og kontinuitet, den lille historie i den store historie og fordybe sig i tematikker, der var særligt i spil dengang. Udover at formidle aktuel og faktuel viden om samfundet og renæssancemenneskets liv og muligheder har bog og web fokus på at knytte indholdet sammen i opgaver, der understøtter faglig læsning og skrivning i historie. Et andet fokus er, at få eleverne til at undre sig – og selv finde svar, bl.a. i et i et nøje udvalgt og varieret kildemateriale.

I 6. klasse skal eleverne arbejde med kanonpunkterne Christian 4., Den Westfalske fred og
Statskuppet 1660.

Har du bog, har du web!

På sporet af historien er omfattet af Har du bog, har du web. Ved køb af klassesæt medfølger elevadgang til påsporetafhistorien.alinea.dk

På websitet finder eleverne ekstra ressourcer til hvert kapitel, bl.a. bogens tekster som lydfiler samt supplerende tekster, videoklip, links, ekstra opgaver, billeder, kort mv.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723522184
1. oplag 21. dec. 2018
128 sider
Niveau: 6. klasse Fag: Historie 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Anne Lisbeth Olsen
227 , 50 kr.
182 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms