IndlæserVent venligst…
Indlæser
550 , 00 kr.
687 , 50 kr.
På sporet af historien 4. klasse, Lærervejledning/Web

På sporet af historien 4. klasse, Lærervejledning/Web

Jernalder, Vikingetid og Middelalder

 

På sporet af historien, 4. klasse – Lærervejledning er skrevet som en hjælp og støtte til læreren i historie. Her kan man bl.a. læse, hvordan grundsystemet indarbejder Fælles Mål 2014, og hvilket historiesyn og didaktiske tanker - stoffet i elevbogen og ressourcerne på websitet - er tilrettelagt og organiseret efter.

 


Lærervejledningen indeholder bl.a. Grundsystemets karakteristika: Hvordan systemet er bygget op og på hvilke måder websitet kan inddrages og skabe merværdi til elevbogens indhold.

 


Uddybende og supplerende oplysninger om hvert enkelt kapitel. Både i forhold til det konkrete indhold samt supplerendeog perspektiverende baggrundsviden.

 


En "how-to-do-it guide" med fokus på websitet og de interne og eksterne digitale muligheder, der knytter sig hertil, bl.a. Google Maps og udvalgte værktøjer fra Skoletube.

 


Evaluering og refleksion: Forskellige muligheder for at evaluere elevernes læring. Herunder videolog, skemaer og Cooperative Learning.

 


Faglig læsning og arbejdsforslag: Forskellige teknikker og skemaer, I med fordel kan inddrage i arbejdet med faglig læsning. I dette afsnit findes desuden en køreplan, der fortæller, hvad eleverne bør overveje før, under og efter de har læst.

 


Arbejdsark: Arbejdsark med opgaver og aktiviteter til indholdet i elevbogen (findes ogsås om skrivbare pdf’er på www.påsporetafhistorien.alinea.dk).

 

 

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723525284
1. oplag 07. sep. 2017
116 sider
Niveau: 4. klasse Fag: Historie 1. udg. Forlag: Alinea
687 , 50 kr.
550 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms