IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
190 , 00 kr.
237 , 50 kr.
På sporet af historien 3. klasse, Elevbog/Web

På sporet af historien 3. klasse, Elevbog/Web

Istid, Stenalder og Bronzealder

Denne bog er en elevbog med tilhørende webressourcer til historieundervisningen i 3. klasse. På sporet af Historien begynder efter den sidste istid og slutter lige før Vikingetiden.

--AND--lt;strong>Indhold
Bog og web dækker tidsperioderne Jægerstenalderen, Bondestenalderen og Bronzealderen og kommer deusden omkring de første landbrug i Mesopotamien samt ægypternes kultur og forestillinger om liv og død.

De historiske kapitler bindes sammen af tre temakapitler, der blandt andet formidler og problematiserer tidens gravskikke, kultiveringen af naturen samt sprogets mange udtryk. I løbet af kapitlerne skal eleverne arbejde med de tre kanonpunkter: Ertebøllekulturen, Tutankhamon og Solvognen.

Der er indtænkt øvelser med Cooperative Learning i undervisningen.

Har du bog, har du web!

På sporet af historien er omfattet af konceptet Har du bog, har du web!. Det betyder, at der ved køb af et klassesæt af Elevbog/Web følger elevadgang til webressourcerne på påsporetafhistorien.alinea.dk. Websitet indeholder:

  • Lyd
  • Kilder fra bogen
  • Arbejdsark
  • Links
  • Videoer.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723522740
1. oplag 20. feb. 2017
104 sider
Niveau: 3. klasse Fag: Historie 2. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Anne Lisbeth Olsen
237 , 50 kr.
190 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms