IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
139 , 00 kr.
173 , 75 kr.
Ordklapperen (4 stk.)

Ordklapperen (4 stk.)

Dette er et konkret materiale til danskundervisningen i indskolingen og specialundervisningen.

Ordklapperen består af lydrette en- og tostavelsesord på tre bogstaver. Navnet refererer både til opbygningen med klapper og til anvendelsen, hvor hver stavelse klappes.

Ordklapperen har fire sæt kort/klapper, der kan klappes op over en spiral. Første klap har et entydigt billede på den ene side og en sætning, hvor ordet for billedet indgår, på den anden side. På de næste tre klapper er der bogstaver til at danne ordet fra billedet. Ordene til klapperne er med varierede lyd-bogstavsammensætninger med vægt på, at det skal være kendte ord for målgruppen.

Med dette materiale får eleverne undervisning i det, som læsning i virkeligheden handler om – koblingen mellem lyd og bogstav - og får en mening ud af det. Ordklapperen er konstrueret efter det fonologiske princip, hvor der er fokus på, hvordan sproget bygges op af enkeltlyde, og hvordan de forskellige bogstavlyde påvirker betydningen. Ordklapperen ligger i naturlig forlængelse af Rulle-Marie, der arbejder med lydrette ord på to bogstaver.

Downloads
Vejledningen indeholder såvel teori og målsætning som forslag til opgaver og historier.

Vejledning

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723532398
1. oplag 31. dec. 2000 Fag: Dansk 1. udg. 2000 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
173 , 75 kr.
139 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms