IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
151 , 00 kr.
188 , 75 kr.
Orddomino

Orddomino

Dette er et konkret materiale til danskundervisningen i indskolingen, mellemtrinnet, specialundervisningen, læseklasser og til tosprogede elever.

Formålet med spillet er at udvide elevernes ordforråd, ordforståelse og den morfematiske bevidsthed i forbindelse med sammensatte ord. Orddomino støtter desuden indlæringen af ordbilleder.

Orddomino er et dominospil med 38 ordkort og 2 jokere. På hvert ordkort er der et ord og en tegning, som illustrerer ordet. En joker giver spilleren lov til selv at vælge, hvilket ord den skal gælde for. Deltagerne kan selv vælge om jokeren skal være med eller ej.

Der er forskellige måder at spille på. I alle spillene er der gode muligheder for at snakke om ordenes betydning undervejs. Spillene går ud på at lave sammensatte ord – f.eks. fod-bold, bold-træ, træ-hus. Der kan deltage fra 2-5 spillere ad gangen.

Spillevejledning

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723532435
1. oplag 31. dec. 2000 Niveau: 4. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2000 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
188 , 75 kr.
151 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms