IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alinea.dk
58 , 00 kr.
72 , 50 kr.
Op i luften

Op i luften

Dette er en flergangsbog til den første faglige læsning.

Om serien
Værd at vide er en serie med lette fagbøger, som handler om forskellige emner fra dagligdagen i Danmark.

Bøgerne er tænkt som frilæsnings-, højtlæsnings- eller opslagsbøger med emner, som kan motivere til den første faglige læsning. Teksterne er opdelt i læsetekster, billedtekster, faktabokse og bøgerne rummer flotte farvefotos.

Serien er inddelt i farverne grå, brun og rød ud fra emnevalg:

 • Grå – om dyr og historie
 • Brun – om usædvanlige mennesker
 • Rød – om usædvanlige job.

Indhold
Jan har en luftballon. Han har fløjet i mange år, og han er god til det. Nogle gange flyver han alene, andre gange har han gæster med. Det tager tid at gøre ballonen klar. Der skal gasflasker i kurven, kurven og ballonen skal sættes sammen, og der skal luft i den store ballon. Når vinden er tjekket, er den klar til afgang over mark og eng, højt op i luften med udsigt vidt omkring.

Downloads
Læs uddrag
Baggrund for serien

Læs mere >

< Læs mindre

  ”Bogen er en del af Special-pædagogisk forlags serie Værd at vide, som består af fagbøger for nye og/eller læsesvage læsere. Her er spændende emner på let niveau (lix 6-8) om usædvanlige mennesker, usædvanlige job, dyr, natur og historiske emner.
  Center for Undervisningsmidler
  På lager
  ISBN:
  9788776078089
  1. oplag 16. jan. 2014
  16 sider
  Niveau: 0. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2014 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
  72 , 50 kr.
  58 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   ”Igen en velskrevet interessant fagbog for de yngste læsere, udført i pænt udstyr og med inspirerende imødekommende layout. Levende sider med en kombination af rigtig gode fotos og letoverskuelige tekster, vil lede eleverne gennem bogen.” ”Afsnittet om, hvordan dyr på jorden reagerer, når en ballon kommer flyvende, er sjov. En rigtig god fagbog til de yngste læsere, der på alle måder signalerer respekt for målgruppen.”
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe
    ”Bogen er en del af Special-pædagogisk forlags serie Værd at vide, som består af fagbøger for nye og/eller læsesvage læsere. Her er spændende emner på let niveau (lix 6-8) om usædvanlige mennesker, usædvanlige job, dyr, natur og historiske emner. Bøgerne kan bruges til højtlæsning, frilæsning eller emnearbejde. De korte tekster og fine fotos, billedtekster og faktabokse åbner for flere læserindgange, og opsætningen giver god mulighed for at snakke om faglitteratur som genre.”
    Center for Undervisningsmidler
    Feltgruppe