IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alinea.dk
Onlineprøver Matematik

Onlineprøver Matematik

8.-9. klasse | Digitalt læremiddel

Med Onlineprøver Matematik kan eleverne vænne sig til prøvesituationen samt forberede sig til afgangsprøven og lære egne styrker og svagheder at kende. Det giver dig som lærer mulighed for at finde ud af, hvor der skal sættes ind før eksamen. Elevernes opgaver rettes automatisk, så du som lærer kan bruge tiden på andre ting.

Læs mere >

< Læs mindre

Få adgang til Onlineprøver Matematik

Køb adgang
til Onlineprøver Matematik

Køb adgang til modulet Onlineprøver Matematik.

Pris pr. år pr. klasse
300 , 00 kr.
375 , 00 kr.
Vælg startdato:
F.eks. 08/18/2019

Prisen er pr. år pr. klasse på 8.-9. klassetrin. Der skal betales for samtlige 8.-9. klasser. Læg det samlede antal klasser i kurven.

Hvorfor vælge Onlineprøver Matematik?

  • Evaluering af elevens fejl sker automatisk, hvilket gør det let for elev og lærer at se, hvad der skal arbejdes mere med i klassen.
  • Elevernes resultater kan gemmes, og deres udvikling kan måles.
  • Eleverne kan med emnetræning frit vælge det faglige emne, de ønsker at arbejde mere med.

Læs mere >

< Læs mindre

Hvad er Onlineprøver Matematik?

Onlineprøver Matematik hjælper eleverne med at forberede sig til prøvesituationer og kan hjælpe dem i forberedelsen til afgangsprøven i 9. klassen. Programmet foretager automatisk en evaluering af elevens fejl, således at elev og lærer let kan se, hvad der eventuelt skal arbejdes mere med i klassen. Elevernes resultater gemmes, og deres udvikling kan måles.
Onlineprøver Matematik er derfor ikke blot et prøvemateriale, men også et undervisningsmateriale.

Lærerens administration
​Som lærer har du både adgang til statistik over klassens samlede resultater og over hver enkelt elevs resultater i prøve- og træningssæt. Ved hjælp af statistikken kan du hurtigt få et overblik over, hvilke faglige emner der kan være behov for at arbejde mere med. Du har også mulighed for at administrere prøve- og træningssæt. Du kan fx fravælge opgaver i et træningssæt, og du kan ændre træningssæt til prøvesæt og omvendt. Prøve- og træningssæt kan gøres inaktive efter behov, og visning af facit, feedback og hjælp kan slås til og fra.

Se mere påwww.matematik.onlineproever.dk

 

Læs mere >

< Læs mindre