IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
114 , 00 kr.
142 , 50 kr.
Oliver Twist

Oliver Twist

Dette er en flergangsbog, der kan anvendes som et supplement til danskundervisningen på FVU.

Tilgang
Lette klassikere er en serie læsepædagogisk bearbejdede udgaver af kendte og populære bøger. Serien henvender sig til læsesvage unge og voksne, der finder originaludgaverne uoverkommelige eller svære at læse, men som gerne vil have en god læseoplevelse.

Der findes opgaver til mange af titlerne i serien.

Indhold
England i 1800-tallet var absolut ikke et godt sted, hvis man var fattig som en kirkerotte. Der var ingen hjælp at hente, og forskellen mellem rig og fattig var ufattelig stor.

En mørk og regnfuld aften føder en ung kvinde en dreng på Sognets fattiggård. Lægen og fødselshjælperen Sally mener ikke, at drengen har mange chancer i livet. Pludselig beder moderen om at se sin nyfødte søn, inden hun dør. Sludder siger de to, men rækker alligevel drengen til moderen. Hun krammer kærligt sin lille dreng og dør kort efter.

Oliver vokser op under grumme forhold. En dag beslutter han sig for at flygte ud i den barske verden. Udmarvet af træthed og sult kommer Oliver til Londons hektiske liv. Her bliver han hurtigt spottet af en af Fagins drenge, som tager ham med hjem for at oplære ham som lommetyv. Oliver flygter igen og havner hos en venlig mand. Men Fagin vil ikke slippe Oliver og søger med lys og lygte efter den værdifulde dreng.

Bearbejdet af Kirsten Andersen

Downloads
Læs uddrag fra en af bøgerne i serien

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776073695
3. oplag 17. sep. 2018
120 sider
Niveau: 7. klasse Fag: FVU dansk 1. udg. 2007 Forlag: Alfabeta Redaktør: Jesper Lyders Andersen
142 , 50 kr.
114 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms