IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
77 , 00 kr.
96 , 25 kr.
Superbørn, Godnat gys

Superbørn, Godnat gys

Let-tal: 7

Læs mere >

< Læs mindre

  To særdeles anvendelige titler til den allerførste læsning i førskole og indskoling Anvendelse/målgruppe/niveau
  På lager
  ISBN:
  9788723036414
  1. oplag 25. feb. 2010
  16 sider
  Niveau: Indskoling-4. klasse Fag: Dansk, Børnehaveklasse 1. udg. 2010 Forlag: Alinea Redaktør: Gitte Thiesen
  96 , 25 kr.
  77 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Skønne illustrationer med masser af samtale-muligheder! De to ”Superbørn”-bøger er super lette bøger til højtlæsning / meddigtning og til børnenes allerførste selvstændige læsning. Skønne illustrationer med masser af samtale-muligheder! Rigtig god læselyst.
   Feltgruppe
    To særdeles anvendelige titler til den allerførste læsning i førskole og indskoling Anvendelse/målgruppe/niveau Disse to titler Godnat gys og Sip og Skrat kan anvendes til legelæsning og læsetræning af børn i overgangen fra børnehave til børnehaveklasse/1. klasse. Titlerne kan bruges til samtale og meddigtning i samværssituationer. Beskrivelse De to titler Godnat gys og Sip og Skrat gør serien Superbørn komplet med 12 bøger. Godnat gys handler om en gruppe børn, der skal sove sammen i en hule og hvordan de finder spor, der kan få dem til at gyse i mørket. Sip og Skrat har sit udgangspunkt blandt prinser og prinsesser. Begge bøger har særdeles meddigtende illustrationer af Bodil Molich, der ud over de ca. 50 ord pr. bog giver mange muligheder for at digte videre på eller snakke om historierne. I den sammenhæng vil bøgerne fungere fint i undervisnings- eller samværssituationer. Sammenligning Bøgerne om Malte og Mille i serien Tvillinge-bøgerne og serien om "Læsefidusen" fra Dansklærerforeningen, er eksempler på andre gode serier med samme funktion. Samlet konklusion To særdeles anvendelige titler til den allerførste læsning i førskole og indskoling.
    Feltgruppe